in

Смех!Смех! WTFWTF

Хванаха свещеник как бива доминиран от две жени пред олтара

Хванаха свещеник как бива доминиран от две жени пред олтара

Знаем, че сме грешни, но има и по-грешни от нас, брато. Жител на щата Луизина (САЩ) е заснел свещеник, който прави чок-чок с две жени пред олтара на църквата, в която е проповядвал. Заради действията си той е бил незабавно уволнен.

Свещеникът е бил заснет в момент на “садомазохистичен акт” с двете жени, които били в ролята на доминиращи. Случката е от католическа църква в околностите на Пърл Ривър в Луизиана.

На мястото бил извикан полицейски патрул, който задържал тримата “грешници” – Минди Диксън (41 г.), Мелиса Ченг (28 г.) и свещеникът Травис Кларк (37 г.). Срещу тях е било повдигнато обвинение за ексхибиционизъм, тъй като църквата се счита за публично място.

🎧 Слушай ни в Spotify

Задържаните за “садомазохистичен акт” – Мелиса Ченг, Травис Кларк и Минди Диксън.

Непосредствено след ареста на тримата, архиепископ Грегъри Аймонд обясни, че поведението на свещеника е било “жалко”, а оскверняването на олтара в църквата е било “демонично”, поради което “не е имало друг избор, освен олтарът да бъде изгорен”.

След преглед на материалите окръжната прокуратура промени обвинението от ексхибиционизъм на вандализъм. В хода на процеса Травис Кларк се призна за виновен и получи тригодишна присъда, плюс глоба от 1000 долара.

Минди Диксън и Мелиса Ченг също се признаха за виновни, но получиха само две години условно.

Ако искаш да ни подкрепиш, виж нашата книга, брато. Мерсаж!

Кефи ли те?

Будистки храм остана без монаси – всички вземали метамфетамини

Пуснахме подкаст само със звук, а причината е ясна