in

Яко!Яко!

Точи бръснача, идва вторият Barber Battle у нас

Световното първенство е зад ъгъла, брато. Хладилникът вече е пълен с бира, но сме наточили и вино от мазата, защото за пръв път Мондиал ще се играе през зимата. Странна работа, но всичко е за страшно много пари.

А 20 ноември се очертава изключително натоварен откъм събития ден. В часовете преди да се открие големия форум в Катар, у нас също ще има титаничен сблъсък, но между бръснари. Бръсначите ще бъдат опасно остри, а конкуренцията е жестока. Организаторите от бръснарници Head Hunters са същите пичове, които са отговорни за това, жените все още да ни обръщат внимание и да ни пипат с интерес по главата.

Второто издание на Barber Battle в България е именно на 20-и (неделя), а арена на надпреварата Lonsdale Boxing Club Sofia (Fast Fighting Academy) в София. Стартът е от 11 часа, а час по-рано ще бъдат отворени вратите. Правила има и специална комисия ще следи те да бъдат спазвани. В категорията Fast Fade, където ще има 3 рунда по 12 души, се гледа колко плавна е преливката, качеството на преходната зона, контури и стилизация, има изисквания към дължината и цвета на моделите.

В категорията Old school ще се взема под внимание формата и силуета, контурите, стилизацията (забранено е използването на лак и цветни спрейове), общата визия на модела, а времето за работа ще бъде сведено до 60 минути. Това в категорията Fast fade e наполовина. Първото издание на Barber battle бе през
Входът за участници е 50лв. за категория, а гостите ще влизат срещу 30 кинта. Повече инфо може да получиш на 0879557704.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Топ мацки от телеграм канала ни (СНИМКИ)

Последни мачове на клубно ниво преди Мондиала