in

Шит!Шит!

Звезди под въпрос за Мондиал 2022 заради Шампионска лига

Шампионска лига, която ти гледаш с бира в ръка, донесе големи главоболия за селекционерите в навечерието на Мондиал 2022, брато. Младен Кръстаич няма такива проблеми, а той налита и на ракия, но това е друга тема.

В Южна Корея изобщо не им е смешно, ако четат Brato.bg през Google Translate, тъй като може да остане без своя най-голям любимец Хюн Мин Сон. Нас също ни кефи, факт.

Нападателят претърпя операция на лицето, след като получи сериозен удар в Марсилия при победата с 2:1 над “Олимпик” във вторник.

Един от любимците ни на Фентъзито има 104 мача и 35 гола за своята родина, а освен това има сериозно присъствие на терена, когато играе на клубно и национално ниво.

Пътуването за Катар не е сигурно и за друг играч от Висшата лига – левият бек Бен Чилуел. Защитникът на „Челси“ пострада при 2:1 над „Динамо“ (Загреб)  в Лондон. Английският национал има проблем в задния бедрен мускул, тепърва ще го налага с лед и бира, за да види дали ще може да рита топчето.

Списъкът с контузени бе попълнен и от Тимо Вердер, но на кой му пука? Нападателят на „РБ Лайпциг“ почувства болки още в 17-ата минута на двубоя с „Шахтьор“ и излезе. Бившият играч на „Челси“ има 55 двубоя е 24 попадения за Бундестима. До 13-и ноември всеки участник трябва да подаде на ФИФА окончателния списък с играчи, а седмица по-късно е и откриването на турнира.

Кефи ли те?

Новият трейлър на “Аватар” е тук, брато!

Как да направим така, че бананите от магазина да не стават кафяви?