in

Яко!Яко!

Филм със Скалата е най-гледаният у нас

“Черния Адам” продължава да държи първата позиция в класацията за най-гледани филми в България, сочат обобщените данни от киносалоните, брато. За десетте дни у нас развитият в отделен филм образ на героя от “Шазам”, в чиято роля е Дуейн Джонсън, е гледан от 45 784 зрители и има 568 840 лева приходи. Същата лента е №1 и в Щатите понастоящем.

На втора позиция е първата премиера от уикенда около Хелоуин – “Молитва за дявола”. Хорърът за сестра Анна, която ще извърши екзорсизъм, за да спаси младо момиче, е гледан от 9827 зрители при 100 569 лева приходи за първия уикенд.

“Безсмъртният и красавицата” допълва топ 3. Руската история за тристагодишното търсене на булка за Кошчей вече трета седмица е по екраните, като са я гледали  20 971 зрители и реализира постъпления в размер на 201 187 лева от билетите им.

“Билет до рая” продължава да заема челни места заради чара на Джордж Клуни и Джулия Робъртс. Дотук романтичната комедия е изгледана от 84 422  зрители, сред които и ние, отчитаи  911 233 лева приходи.

На пето място е втората премиера от миналия уикенд – “Поканата”. Хорърът за откривалата отдавна изгубен братовчед Еви, с когото се оказва на сватба, която я забърква във фамилната история, е привлякъл интереса на 3172 зрители и има 31 304 лева приходи от билетите им.

Кефи ли те?

Историята на влюбения руски психопат, който убивал, за да подмладява жена си

Забавни мемета за по-добро настроение