in

WTFWTF Шит!Шит! ДГДДГД Яко!Яко! ПлачаПлача

Историята на влюбения руски психопат, който убивал, за да подмладява жена си

Те тая история ще ти изправи косите

През 1984 г. жителите на Ленинград са шокирани от поредица от убийства. Съдейки по знаците, те са извършени от вампир. Но такива не съществуват в действителност!

По онова време обаче станало страшно. Открили труп на мъж без капка кръв у него на тамошно гробище.

Как се обяснява това?

Почваш ли да трепкаш, мой?

Подробният оглед на местопрестъплението обаче показва, че действа не вампир, а обикновен човек.

Оперативните работници намират нож и детска шапка. Основната версия, според която убиецът е дете, шокира дори опитни детективи. Присира ни се в тоя момент.

Следите

Ушанката е на Сергей Петров. Той е младеж с кофти компания. Спорил с приятелите си, че може да се разхожда сам из двора на църквата по здрач. Накарали го като доказателство да донесе парче траурна лента от определен гроб. Момчето стига до желаното място, вади ножче, кляка да отреже лента от венеца.

Бавни ли са, а? Не са имали ТикТок да се забавляват.

Всъщност това клякане спасява детето от смърт. Така той се скрива от истинския психопат. Вижда го обаче да поставя някакъв контейнер под тяло, висящо на дърво.

Тийнейджърът се втурва назад, забравил ножа и шапката си.

Свидетел

Сегейчо описва мъжа като висок, стегнат, облечен във военна униформа.

Недалеч от гробището има военно поделение. След предварително проучване на личностите на офицерския корпус, двама души привличат вниманието. Това са Иван Курчук и Виктор Зозуля. И двамата имат тъпи фамилии, не се стегай, ако се казваш Страхил или Груйо.

Скоро било намерено ново тяло – пак безкръвно, но на момиче. Пак на гробище – този път в Смоленск. Няколко посетители в двора на църквата забелязали мъж, облечен във военна униформа, който напуска територията с туба.

Развитие

Междувременно мичман Зозуля напуска поделението. Според него, за да посети болната си майка, която живеела в Ленинград. Мъжът е задържан от патрулка, защото отишъл да се разправя с втория си баща, който се карал с майка му. Зозуля имал 100% алиби и за двете убийства, не точил кръв.

А ученикът Серьожа Петров отново дал нишка на оперативните работници. Започнал да бди седмици наред, бил нащрек. Така една вечер се обадил по телефона в полицията. Споделил, че отново видял същия човек. И дори записал номера на колата, в която се качил.

Става още по-шокиращо.

Колата била намерена в едно от близките населени места до изоставена къща. Там бил убиецът, приготвил да убива ново младо момиче и да му точи кръвта. Името на арестувания ненормалник е Пьотр Щербинин. Това е нашият човек. Той е пенсиониран капитан, работил като спедитор. По време на разпитите нищо не казал. Но съпругата му, 44-годишната Светлана Худякова, изпуснала важна информация.

Това е изродът Щербинин

Разкритие

Жената споделя, че отчаяно се страхува да не загуби любимия си, който е с 8 години по-млад. И в преследване на красотата, тя започнала да опитва различни рецепти за подмладяване. По някакъв начин тя се натъкнала на рецепта с кръвта на животни.

Светлана решила, че човешката кръв ще даде най-добър ефект и ще й позволи да направи резултата по-добър.

Кръвта на първата жертва била е напоена с бензинови изпарения.

И Худякова отказала да я пие, изисквайки свежа и млада кръв от любимия си.

Можеш ли да си представиш какви уроди има, сър?

ЗА РАЗКРАСИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ ТЪРСИ DERMA-ACT, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С УБИЙСТВА

Двойката била осъдена. Щербинин бил осъден на смърт. Жена му не дочака много и се самоубила в следствения арест.

Така завършила историята на малоумните алхимици, по чиято прищявка двама души загубиха живота си, а трети за малко.

Източник: Фишки

Кефи ли те?

-2 Points
Upvote Downvote

За това дете кубчето на Ручик буквално е детска играчка (ВИДЕО)

Филм със Скалата е най-гледаният у нас