in

Смех!Смех! Шит!Шит! ПлачаПлача

Яко меле на мач в Костенец (ВИДЕО)

Голям мач се игра в Костенец, брато. Едноименният тим прие “Левски” (Долна баня) в среща от Окръжната, която така и не завърши. Меле доведе до прекратяване на дербито 15 минути преди края. На терена пък се появи и фен, отскубнал флагчето за ъглови удари, решен да въдворява ред. На трибуните деца крещяха “цигани”, а вратарят на домакините опита да върне на гостуващата агитка всички хвърлени на терена предмети. Така в крайна сметка главният съдия Георги Иванов реши, че е видял всичко в този двубой и даде последен съдийски сигнал.

Най-тъпо ни стана за тия, дето влязоха, за да разтървават мелето. Оставете хората да си решат казуса, нищо няма да им стане. Личи си, че има насъбрано напрежение, все някъде трябва да се изпусне.

Сега на ход са в БФС, които трябва да решават какви наказания да дават. Интересно ни е само кои ще са по-трезви – тези във футболния съюз или играчите на двата отбора в неделната утрин в часовете преди мача. Пусни си видеото от 1:45:00. А ако се чудиш как се оцелява по стадионите у нас, ние имаме цяла глава в книгата ни “Как да оцелееш в България”. Честно!

Кефи ли те?

Бензема гледа “Ботев” (Враца)

В леглото с Ева (ВИДЕО)