in

WTFWTF Шит!Шит! Смех!Смех! ПлачаПлача Яко!Яко!

СНИМКИ: Деца намериха гигантски дъждовен червей

Гнусна история

Дечурлига намериха стръв за риба за следващите година-две. Те хванаха гигантски дъждовен червей. Такава гнусотия не се вижда всеки ден.

Историята не се развива в Стражица, брато, а в Нова Зеландия! Децата играят близо до дома си и виждат гигантския червей. Дълъг е около метър. Сметай какъв пустиняк.

Не избягали панически обаче. 9-годишният Барнаби даже се изкефил. Даже искал да го запази и да си го гледа. Но родителите му не му позволили – все пак мястото му е сред дивата природа, вкъщи нема место за такива създания.

“Барнаби си играеше с братята си близо до поточето до къщата. Той изследваше водата в търсене на нещо интересно, внезапно намери този земен червей и го извади от водата с пръчка. Беше шокиращо, че червеят може да бъде толкова голям! Не сме го мерили тоя смърдел, но установихме, че дължината му е около метър”, казва майката на момчето пред Metro.co.uk. Само удебелените думички си ги измислихме.

Червеят е от вида Spenceriella gigantean. Той може да расте до един метър дължина. Най-често може да бъде намерен в горите.

Кефи ли те?

Издават откъси от последната непубликувана книга на Антон Дончев

СНИМКИ: Актьорите от “House of Dragons” в реалния живот