in

Яко!Яко! WTFWTF

Ръкавицата е хвърлена за боксов мач между Анди Руис и Дионтей Уайлдър

И двамата ще ядат бой в Студентски град

Боксовият ас Анди Руис, победил веднъж Джошуа, използва Twitter, за да потвърди официално желанието си да се срещне на ринга с Дионтей Уайлдър.

Уайлдър не се е бил от поражението си в трилогията с Тайсън Фюри, но наскоро се завърна към тренировките и ще се бие с Робърт Хелениус следващия месец. Тия и двамата могат да скочат на един охранител в Студентски град и ще ядат бой.

Ако приемем, че Уайлдър спечели битката си, това отваря множество пътища за бившия световен шампион в тежка категория. Той е доста харесван в Щатите заради атрактивната си игра.

Наскоро Руис победи Луис Ортис, така че има шансове за такава битка. Мачът ще е интересен колкото Фюри – Джошуа. Друга среща, която се гласи за края на годината – през декември.

Руис – Уайлдър пък ще е среща на двама бивши шампиони в тежка категория, това е апетитна хапка за феновете, особено за американските фенове на бокса.

Какъв точно е апетитът на Уайлдър по отношение на приемането на тази битка, остава да се види, но със сигурност ще държи вниманието ни приковано след предстоящата му битка с Хелениус.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Гласът на Александър Лаказет от “Лион” е като на персонаж от “Breaking Bad”

Пет забранени неща за всеки мъж