in

Смех!Смех! Яко!Яко! ДГДДГД

Пет забранени неща за всеки мъж

Пет забранени неща за всеки мъж.

Тук сме, брато, с цял тефтер със съвети. Не ни псувай веднага, не сме Юли Тонкин, а лаици, които пишат в сайта, докато жените ни са на работа, а в останалото време перем, чистим и готвим. Замислихме се наскоро кои са нещата, които един мъж трябва да избягва. Решихме да ги вкараме в списък със “забрани”, въпреки че никой не ни дава подобни правомощия. Следващите пет примера са събрани от екипа на Brato.bg и вярваме, че не сме далеч от истината.

Написахме книга, с която да оцелееш в България

Бяла риза и бял панталон

За-бра-не-но! И без да сме от модната полиция трябва да ти го кажем в очите – това е кошмар. Освен, ако не си Магапаса от Мая и Магапаса. Той може. Това е сценичен костюм, а и подхожда на името му някак. Но, ако ти си решен да излезеш така, отследвай ни от социалните мрежи, моля. Не гледаме в една посока.

Не живей за колата си

Има два типа мъже, които никога няма да разберем – тези, които не се интересуват от спорт и тези, които живеят, за да си лъскат… колата. Има и извратени типове, които могат да се “похвалят”, че правят посочените от нас две неща. Това е адски гадно, брато! И все пак, ок сме, че може да има такива, които не се вълнуават от спорт, повечето програмисти са така. Тях ги разбираме, защото коденето, if-else и циклите ги побъркват от сутрин до вечер. Другите обаче, тези които се мислят за Доминик Торето направо ги съжаляваме. Всеки лев дават за своята кола, лъскат я от сутрин до вечер, слагат й лепенки с безумните си прякори по задните джамаци и си мислят, че карането с туба в багажника е баси якото, направо ни кара да ги съжаляваме. Такова внимание и грижи си заслужава само някоя яка Цецка, която в крайна сметка ще ти пусне, а твоята “резачка” рано или късно пак ще прокапе, като за разлика от Цецката, на теб няма да ти е готино, ако си под колата, а не под полата. Сори!

Честност

Не бъди страхлив. Казвай нещата директно. Забранено е мъж да се свива и да пелтечи. Казвай си всичко. Проиграл си заплатата на фишове. Треснал си домоуправителката. Или домоуправителя, дано не, дано не. Блъснал си се и нема да ходите на море. Окей е.
В службата също. Искаш повече. Против си да ти звънят в почивен ден. Заяви се, тяхната мама.
Покажи се.
Удари по масата. Ще освободиш напрежението, ще ти е леко. Няма да се разболяваш. Защото се чувстваш добре в тялото си. Другите ли? Важното е ти да си добре. Да можеш да се гледаш в огледалото.

Забранено е да си тъп

Също много важно. В днешно време не се изисква кой знае какво, за да блеснеш. Прочети една книга. “Как да оцелееш в България” е добър вариант. Има и други, разбира се, просто нашето си е най-хубаво, нали знаеш. Кажи в компанията, че едни пичове са пародирали всички модерни гурута, казващи как да живеем, с текста си и са бръкнали в дълбокото на народопсихологията. Не е като на Вазов. И никога няма да бъде. Но ти препоръчваме и него. Чети непознати произведения на познати автори. Ще се изкефиш.
Също можеш да се поинтересуваш какво става в държавата. Мани новините. Чети политически анализи. Ще те направят по-умен и ще ти отворят очите.
Не ти се занимава?
Окей, бъди като всички други. Твоето желание за никакво развитие ще е определящо в един по-късен момент.

Не пренебрегвай приятели заради гадже

Това даже ни е топ 1, честно. Имали сме много приятели, които през годините се превърнаха в познати, след като забиха гадже. Дотогава бяха прилични авери, с които си пиехме бирата, гледахме футбол и ходихме насам-натам. След това те изчезнаха, докато не дойде раздялата. После се връщат като бумеранг и започват отново да звънят и да се интересуват от теб. Това не е пичовско и никога няма да бъде.

Добра новина: Имаме канал на Brato.bg в Телеграм

View this post on Instagram

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

12 Points
Upvote Downvote

Ръкавицата е хвърлена за боксов мач между Анди Руис и Дионтей Уайлдър

Бачкаш в моргата, за да ти върнат отнета за алкохол книжка