in

Смех!Смех! Яко!Яко!

Кола, къща, диплома? Какво да вземеш на цената на курс при Кобилкина

Светът, брато, е полудял по цялата си глава. Хората масово изтрещяха и вече дори не е смешно. Последното, което ни изненада, е курс на Наталия Кобилкина на цени от 6000 лева. Разбираме да е Илон Мъск, Джеф Безос или Ричърд Брансън – от тия хора има какво да научиш. Вероятно и от Наталечо има какво, но на такава цена ли? Замислихме се, ако имаме 6К свободни сега, какво бихме сторили с тях. Ясно е, ние сме мъже, веднага можем да си направим един хубав уикенд и да има от всичко. Но ще действаме рационално.

Кола

За 6 бона можеш де вземеш нещо доста сполучливо. Не се правим на тарикати и без това, на всеки един от екипа на Братото возилото е в този диапазон. Сменяме накладки и продължаваме да караме. За 6 бона намерихме Audi A3 2.0 TDI. Има и А6, за каквото говореше едно време Боби Турбото в “Сблъсък”.

“6000 хиляди марки, Ауди А6 говори ли ти нещо?”. Предпочитаме да караме едно такова пред това да слушаме на развален български как да крадем пари от “богати мъж” или “как да задоволи потребност жена”.

Снимки: nytimes.com

 Къща на село

За 6000 лева можеш да се сдобиеш с цял един имот. Къща на село винаги е добра инвестиция, там сметките са по-малки, винаги можеш да си засадиш нещо в градината, за да има какво да ядеш, когато инфлацията избие като тапа на шампионска “Искра”. Идеално място е и за купони с приятели през уикенда, както и да бегаш там, когато жена ти ти лази по нервите. За последното си е направо гениално. Не забравай, че чичо Чарли едно време нае цял един апартамент, в който ходеше сам, за да си пие бира на спокойствие и тишина.

Диплома

Ок, ти не искаш материални неща, нямаш нужда от кола, къща или нов телефон. Искаш да се развиваш личностно. Тогава твоето решение може да е курс в дадена сфера, от която в бъдеще да изкарваш пари като работиш или дори цяло едно висше образование. За 6 бона ще покриеш бая семестъри, ако не си в Нов български или преподавателите в УНСС не се заядат с теб на изпитите.

…а можеш да вземеш нашата книга “Как да оцелееш в България” за до 20 лева и с останалите 5980 да си правиш кефа със семейството и приятелите.

Още по темата: Български лекар разказва за странните семинари на Наталия Кобилкина

Кренвирши и хляб

В днешно време проблемът с храната е голям. Инфлацията ни е притиснала в ъгъла, не можем да станем от земята. Дойдоха ни изравнителни сметки, май за трети път тая година, които ни отнасят директно до там да се запишем на социален патронаж – ония, където носят на старите хора топъл обяд. Кофтито е, че не сме дърти и няма да ни приемат. Така че за тия 6 бондака, дето некой е тръгнал да дава на Кобилката, по-добре да си купи щайги хляб и щайги кренвирши, за да изкара зимата. Затваряй всичко в буркани, както правят мъдрите орица. Иде много тежка зима. Никакви Наталии, никакви Цецки не ти требват, ако си гладен на пустиняк.

Изборите

За 6 бона можеш да купиш гласове на любимата си партия на предстоящите избори. Купуването и продаването на гласове в България е норма. Всичко е точно. Подкупвай наред в някоя махала, подкупвай и българи, всички се продават за по 50 лева. Може би мизата ще е повече заради скокът на цените. Купиш ли някой глас, ще те имат за тарикат, шефчето в квартала. Ще ти викат “сър”. Ще те търсят за сделки и схеми, а част от тях може и да стават. Така че инвестирай в имиджа си. Но по този нетрадиционен начин – купуване на гласове. На теб не ти требват, разбира се, теб никой не те иска в листите. Даже и майка ти не те иска у вас, но няма избор, щото те е родила.

Кефи ли те?

Ето кой голям клуб от Висшата лига е фаворит за привличането на Роналдо

ВИДЕО: Ето какво може Хари Магуайър на 20-годишна възраст