in

Яко!Яко!

Ето кой голям клуб от Висшата лига е фаворит за привличането на Роналдо

Следим свежите новини от спорта, отваряй шибания сайт всеки шибан ден, сър

Стана ясно, че има един английски клуб, който е фаворит за подписа на Кристиано Роналдо. Знаеш, че португалецът не е щастлив в Манчестър Юнайтед и иска да се махне. Той желае да цъка в Шампионската лига, където да къса мрежи и да чупи още и още рекорди.

Кристиано е на 37 години, брато, а физиката му е на футболист с 10 години по-млад. Така че може би и до 50 ще играе тоя тарикат.

Сега Челси е силният фаворит и водещ претендент за подписа на Кристиано Роналдо. 37-годишната португалска звезда наистина не заслужава да бъде в клуб, който е на последно място в Англия. Това не се е случвало никога на Кристиано.

Манчестър Юнайтед загуби първите си два мача от Брайтън и Брентфорд, два ужасни резултата и два отбора, които се очакваше да паднат с разлика от “червените дяволи”.

Челси успя да направи само равенство срещу Тотнъм през уикенда, въпреки че беше по-добър. Там липсва една фигура като Роналдо – да рита към вратата и да вкарва.

Със сигурност Челси трябва да даде всичко от себе си, за да привлече бившия играч на Ювентус. Те са големи фаворити за това според залаганията в сайтовете. А там знаеш, че се борави с информация от кухнята.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Български лекар разказва за странните семинари на Наталия Кобилкина

Кола, къща, диплома? Какво да вземеш на цената на курс при Кобилкина