in

Смех!Смех! WTFWTF

Трансжена забремени две затворнички и я преместиха в дранголник за мъже

Трансжена забремени две затворнички и я преместиха в дранголник за мъже

Трансжена е била преместена от женски в мъжки затвор, защото е забременила две затворнички, брато. Ти се възмущаваш, а ние плачем с викове!

27-годишната Деми Майнър е била преместена през юни от изправителната институция “Една Махеан” в друга – “Гардън Стейт”, което е затвор за млади престъпници, казват пред сайта от щата Ню Джърси NJ.com от щатския департамент за излежаване на наказанията.

Майнър е осъдена на 30 години заради убийството на приемния си баща, когото е наръгала до смърт. В новия затвор тя е единствената жена и се намира в т.нар. отделение за уязвими.

Преместването се е наложило, след като през април, твърдят от департамента, две жени от затвора, където е била Майнър, са забременели. Това е станало след “сексуални връзки по взаимно съгласие с друг затворник”.

Щатът Ню Джърси разреши миналата година възможността затворниците да излежават присъдите си в женски или мъжки изправителни заведения според това как се идентифицират. Това се наложи след дело, заведено от транс затворник, настанен в мъжки затвор за 18 месеца.

Не се възмущавай повече, а хвърли едно око на втората ни книга. Четеш и ревеш!

Кефи ли те?

Стивън Кинг готов да разпространява фалшиви новини за Русия

Роналдо като българските роми в “Гиздова махала” – увеличава си шмайзерчето с инжекция