in

Яко!Яко!

Каним те на “Списък на всички страхотни неща”

Моноспектакъл на Милко Йовчев

Каним те на “Списък на всички страхотни неща”

Имаме удоволствието да те поканим на нещо яко, брато. От Брато за Брато. Става дума за моноспектакъл на Милко Йовчев. Брато, когото имаме честта да познаваме. Моноспектакълът се казва “Списък на всички страхотни неща” и ще се състои в HashtagSTUDIO гр. Варна на 26 юли.

За какво иде реч?

Едно дете прави списък на всички страхотни неща, заради които си струва да се живее. Прави го, за да спаси майка си от непрекъснатите й опити за самоубийство. Детето пораства и се превръща във възрастен, но списъкът продължава да расте.
Едно представление, което съдържа в себе си импро театър, стенд-ъп и монодрама, представление, в което публиката е постоянен участник. Неусетно зрителят се превръща от свидетел в съучастник в едно колкото забавно, толкова и докосващо душата пътуване.
Представлението е адаптирано за българската действителност и е трудно да останеш хладен към събитията, случващи се на героя. Въпреки тежката тема и затрогващия разказ, усещането е за светлина и лекота, за споделеност, а чувството за хумор е едно от най-големите му достойнства.

Фейсбук събитие на ивента: Тук

Кефи ли те?

Смарт гривна издаде неверен мъж

Евакуираха квартал заради гигантски димен облак от марихуана, запален от полицаи