in

Смех!Смех!

Смарт гривна издаде неверен мъж

Жена му получила съобщение в 2 през нощта, че е изгорил 500 калории

Модерните технологии могат да бъдат много опасни, брато. Смарт часовниците имат за цел да те държат в кондиция и да фиксират някои неточности в режима ти, но въпреки това имат и негативно влияние. Така например едно брато остана без гадже, след като именно джаджата му го издаде, че кръшка. Тънкият момент е бил в детайла, че двете устройства с това на неговата Цецка били свързани. Нещо като да имаш общ профил във Фейсбук, но не точно.

Препоръчваме още: С кон на дискотека в Смолян (ВИДЕО)

Неговата бивша вече половинка разказа във видео в социалните мрежи (щото нали е модерно да си коментираш проблемите публично), че собствената й гривна Fitbit я е информирала, че гаджето й е изгорило 500 калории между 2 и 3 сутринта. Малко ни се струват в повече тези калории, все пак и ние правим чат пат чок-чок, но е факт, че с любовницата се уморяваш повече. В същото време нашият герой е бил уж на дискотека по това време, което в никакъв случай не помага в негова защита. Всичко това се разиграва преди повече от година, но ние едва сега попаднахме на тази яка статия, която си има и видео, ако не вярваш.

А ако това ти се струва абсурдно и ти искаш да оцелееш не само в подобна връзка, но и като цяло у нас, то ние ти препоръчваме нашата забавна и уникална книга “Как да оцелееш в България”.

За още много хумор и яки Цецки, ела в нашата група в Telegram. Ако и ти искаш да се присъединиш към този цветен свят, виж този ЛИНК ТУК.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Улични клоуни направиха наши полицаи за смях

Каним те на “Списък на всички страхотни неща”