in

Смех!Смех!

Смарт гривна издаде неверен мъж

Жена му получила съобщение в 2 през нощта, че е изгорил 500 калории

Модерните технологии могат да бъдат много опасни, брато. Смарт часовниците имат за цел да те държат в кондиция и да фиксират някои неточности в режима ти, но въпреки това имат и негативно влияние. Така например едно брато остана без гадже, след като именно джаджата му го издаде, че кръшка. Тънкият момент е бил в детайла, че двете устройства с това на неговата Цецка били свързани. Нещо като да имаш общ профил във Фейсбук, но не точно.

Препоръчваме още: С кон на дискотека в Смолян (ВИДЕО)

Неговата бивша вече половинка разказа във видео в социалните мрежи (щото нали е модерно да си коментираш проблемите публично), че собствената й гривна Fitbit я е информирала, че гаджето й е изгорило 500 калории между 2 и 3 сутринта. Малко ни се струват в повече тези калории, все пак и ние правим чат пат чок-чок, но е факт, че с любовницата се уморяваш повече. В същото време нашият герой е бил уж на дискотека по това време, което в никакъв случай не помага в негова защита. Всичко това се разиграва преди повече от година, но ние едва сега попаднахме на тази яка статия, която си има и видео, ако не вярваш.

А ако това ти се струва абсурдно и ти искаш да оцелееш не само в подобна връзка, но и като цяло у нас, то ние ти препоръчваме нашата забавна и уникална книга “Как да оцелееш в България”.

За още много хумор и яки Цецки, ела в нашата група в Telegram. Ако и ти искаш да се присъединиш към този цветен свят, виж този ЛИНК ТУК.

Кефи ли те?

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0

ВИДЕО: Улични клоуни направиха наши полицаи за смях

Каним те на “Списък на всички страхотни неща”