in

Яко!Яко!

Премахването на татуси и белези от акне вече става още по-бързо

В България единствено Derma-Act разполага с Picosure Pro лазерна платформа

В България има 74 автомобила с марката Bentley, брато. Собствениците на Ferrari и Lamborghini със съответно 48 и 47. По улиците из страната можеш да срещнеш общо 19 броя Rolls-Royce, както и 5 броя McLaren. Колкото и уникална да е дадена скъпа вещ у нас – тя не е единствена. Е, за всичко си има изключения. Далеч от пътищата, но разполагащ със завидни високи обороти и технология от най-ново поколение, първата в Европа Picosure Pro лазерна платформа на водещата американска компания Cynosure, вече може да бъде открита единствено и само в клиники Derma-Act. Тя бе представена преди броени месеци, а вече пристигна у нас готова за първите си клиенти. Живеем във времена, в които времето ни е важно. А новият уред на Derma-Act прави точно това – качествено изпълнение за съкратен период от време.

За какво става дума?

PicoSure Pro е подобрената версия на PicoSure платформата, която се счита за световен златен стандарт за премахване на пигментации, татуировки и лазерно подмладяване на кожата. С повече мощност, нови показания, по-бързо лечение и допълнителна гъвкавост, устройството PicoSure Pro извежда пикосекундната технология до безпрецедентни нива на изпълнение. То предлага ревитализация на кожата и депигментация със значително по-малко болка, по-кратък период на възстановяване и по-кратко време за самата процедура приблизително около 10 минути. Премахва нежелания пигмент при всички типове кожа. Намалява бръчките, фините линии, белезите от акне и размера на порите. Подобрява цялостния тон и текстура на кожата. Ние, братоците, подценяваме всички тези фактори до момента, в който не се погледнем трезво в огледалото и не забележим промените, дело най-вече на годините, но и на твърдото убеждение, че това красиво лице не се нуждае от кремове и мазила.

Кои части на тялото могат да се третират, ще попита твоята Цецка, нали?

Почти всички: лице, гърди, деколте, ръце, крака, коремна област и други.
“За разлика от наносекундните лазерни системи, които загряват пигмента в околната тъкан и водят до значителна термична травма, при пикосекундните лазери се създава специфичен фотоакустичен процес, вместо фототермичен, което свежда до минимум риска от изгаряния,дискомфорт и усложения по време и след процедурата – споделят от Derma-Act. – Допълнителните възможности и подобрения в PicoSure Pro включват и ефективно раздробява нежелания пигмент на малки частици, подобни на пясък, които естествено се абсорбират и отстраняват от тялото, за да изчистят епидермалния и дермалния пигмент, без да увреждат околната кожа. Времето за възстановяване след процедурата е сведено до минимум, като непосредствено след нея може да се наблюдава леко зачервяване и оток , които отминават до час. Минимална болка по време на процедурата, като за максимален комфорт на пациента се поставя топикална анестезия. Дава се възможност за комбинации с почти всички останали процедури още в същия ден. Напълно безопасен и при високи типове кожа”.

Всички Цецки се вълнуват от тези неща, докато нас ни интересува премахването на кофти татуси от времената, когато се правехме на бостънско уонаби. Хубавото в случая е, че PicoSure системите на Cynosure са най-предпочитаните сред специалистите за премахване на татуировки. PicoSure и PicoSure Pro са единствените пикосекундни лазери, които притежават целия спектър от ефективни дължини на вълните, за оптимално третиране на всички цветови пигменти при татуировките, с изключение на белия цвят.
“Функцията BOOST на PicoSure е заменена с нов Turbo mode в PicoSure Pro, която дава допълнителна сила при третирането на упорити татуировки, съотвено намялява и броя необходими процедури – казват още от клиники Derma-Act. – Процедурата трае около 10-15 мин, в зависимост от големината на татуировката. Интервенцията преминава с лек дискомфорт, какъвто е имало и по време на направата на татуажа. За максимален комфорт на пациента е подходящо да се постави локална анестезия.”

Веднага искаш да питаш колко процедури са необходими за прободеното ти от стрела сърце на рамото, нали? Отговорът е: в зависимост от типа на мастило, времето изминало от направата на татуировката, големината и локализацията й. Като интервала между процедурите е около 40-50 дни. Необходимият брои процедури за лазерно подмладяване е средно 4, през интервал от 3-4 седмици. Няма какво да се чудиш, правиш го повече от 10 години, така че свържи се с аверите от Derma-Act и покажи бицепс на плажа.

Не пропускай още: Д-р Лафчис: Все повече жени искат неща, от които нямат нужда

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Разликата в снимки: 15 известни жени - преди и сега

Разликата в снимки: 15 известни жени – преди и сега

Какво търсят Робърт Де Ниро, Марго Роби, Крисчън Бейл и Рами Малек в Амстердам?