in

WTFWTF

Секс в кола донесе на жена $5.2 млн. обезщетение от застраховател

Странен случай в Щатите направи една Цецка много богата

На застрахователните компании в САЩ никак не им е лесно, брато. Всеки гледа да изкара пари чрез дело, нядявайки се така да си оправи живота. Факт е, че мнозина успяват. Като американката с инициали “M.O.”, която сега може да си харчи на воля 5.2 млн. долара. Тя спечели дело срещу застрахователна компания Geico, след като се заразила с човешки папиломавирус (HPV) в застрахования автомобил на бившия й партньор, четем в CNN и един от малкото останали читави сайтове у нас Profit.bg.

Виж още, брато: 7 години затвор за секс за една нощ на световното в Катар

Ищецът пуска жалба директно до затрахователя през 2021 г. – около три години, след като научила, че е заразена с (HPV). Тя твърди, че прихванала болестта през 2017 г., когато правила чок-чок в автомобил Hyundai Genesis на своя тогавашен партньор, който бил застрахован в Geico.

Според жалбата, собственикът на превозното средство знаел, че е заразен, но не я информирал. Тя застъпва тезата, че застраховката трябва да осигурява покритие и за нейните наранявания и загуби и предложила на застрахователя споразумение на стойност 1 млн. долара, пише Complex.

Според CNN от Geico, в крайна сметка, отхвърлили иска й, заявявайки, че нейните загуби и наранявания нямат нищо общо със “собствеността, поддръжката или застрахованото използване” на автомобила. След това случаят е отнесен до арбитър, който установява, че “в застрахования автомобил е извършена сексуална дейност, която “директно е причинила или е допринесла за за причината” M.O. да бъде заразена. На жената е присъдено обезщетение в размер на 5.2 млн. долара, което трябва да бъде платено от Geico. Компанията обаче обжалва, заявявайки, че не е получила възможност да се защити. Апелативният съд на Мисури потвърди първоначалното решение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Миньоните 2 №1 у нас през уикенда

Разследват мачове, завършили 95:1 и 95:0