in

Смех!Смех!

Новият селекционер на България – експерт в производството на ракия

Младен Кръстаич върти бизнес с алкохол

БФС е в търсене на нов селекционер, брато. Тежка мисия, която изисква сериозна дегустация, за да се намери правилният човек. Фаворит вече има. Неговото име е Младен Кръстаич. Познат е с кариерата си в “Шалке” и “Вердер”. Според медиите в родината му, той е сигурен нов треньор на “лъвовете” ни. Честито.

Защо и как именно той бе определен, тепърва ще научим от главните герои. Нашите медии набързо направиха дисекция на кариерата на Кръстаич, водил за последно “Макаби” (Тел Авив). Интересното е, че извън футбола също има източник на доходи. Той развива успешен бизнес в производството на алкохолни напитки. През 2007 г., когато все още е играч на “Шалке”, заедно със своя авер Мирослав Кнежевич купуват дестилационна в областта Банат.

Създадената от тях марка „Хуберт“ се налага успешно. Името не е случайно. Фабриката им е разположена във Велико село, което до 1945 г. е населено от французи и германци. През 18-и век името на селото е Свети Хуберт – кръстено е на покровителя на ловците.

„С гордост мога да кажа, че сме сред петте водещи дестилационни в Сърбия. Заставам зад това с фамилията си. Който някога е опитвал нашата ракия, знае, че сме различни от множеството, което за съжаление се представя за истински майстори. Хората могат да познаят нашата ракия дори 5 години, след като за последно са я опитали“, твърди Кръстаич.

Алкохолният еликсир на бившия селекционер на националния отбор на Сърбия става популярен и в испанския гранд Барселона. Там в негов „дистрибутор“ се превръща Иван Ракитич.

„Постоянно ми звъни и пита кога ще е следващата пратка, защото неговите приятели в отбора са полудели по нея. Дори ми разказа интересна история със Серхио Бускетс. Бях им изпратил 10 литра сливова ракия. Бускетс толкова се напил, че заспал по средата на стаята и после не можел да си спомни какво е правил вечерта“, заявява бившият играч на Партизан и Вердер.48-годишният бивш защитник има и собствен ресторант в град Кикинда, близо до Велико село. Името на заведението е „20“, какъвто е любимият номер на Младен Кръстаич от времето на футболната му кариера. Печалбата постоянно се инвестира в техника за подобряване на качеството на работата.

Кефи ли те?

Топ 5 неща, които да направиш през лятото, брато

Not Safe For Work
Click to view this post

Емили Ратайковски намери начин да се справи с жегата (СНИМКА)