in

Смех!Смех! Яко!Яко!

Топ 5 неща, които да направиш през лятото, брато

Свежите ни идеи са като цените в магазина – стават все по-абсурдни

Лято е, брато! Потиш се като селянин на нивата, само че мотика не си държал от миничък, коги само си играеше с нея и забавляваше вашите, които пък тогава са имали надежди, че ще стане човек от тебе и ще бачкаш, а ти стана айти и плащаш дебел наем в Софията.

Нема да говорим за разочарованията обаче. Искаме да ти дадем няколко свежи идеи. Време е за отпуски и за нови неща. Време е за климатици и бронхопневмония заради климатика в колата.

И така… Ето няколко свежи идеи.

Топ 5 неща, които да направиш през лятото, брато.

Умствена дейност

България се напълни с тъпи и вдлъбнати негодници. Хора, които не мое се подпишат, които четат не книги, а само името на подателя на писмата им в пощенската кутия. Предлагаме ти малко да се образоваш. Отдай време на акъла, гради интелигентност, нямаме никаква нужда от повече неграмотници. Как да стане най-лесно, ако не ти се чете? Ами, слушай аудио книги. Става, пробваме го. Историческите, психологическите и за бизнеса са идеален вариант. Пробвай и ще видиш. Малко по-кофти е с художествената литература, но може и да се получи при теб.

Редовно гледаме и “Стани богат” на запис, превъртайки рекламите, щото 5 минути реклами в българския ефир убиват създадените мозъчни клетки при четенето на 10 книги. Абе, като стана въпрос за книги, ПРОБВАЙ НАШАТА. Това означава подкрепа за Брато. Означава, че си пич, а не пикоч. Само пикочите не се подкрепят.

Фитнес

Недей, заеби. Късно е. Ще е стрес за тялото ти. Не си свикнал вероятно да се потиш толкова и да пиеш вода. Ще се обезводниш, ще припаднеш. Забележи, че бодибилдърите масово почиват през лятото или са на доста по-лек режим.

Стари приятели

У нас се усеща една жажда за общуване след толкова ковид и простотии. Човешки разговор, в който да те изслушат, а и ти да се самоизслушаш, е незаменимо средство за просперитет. Покажи отношение, покажи комуникативни качества. Обгради се с готини хора и самият ти ще станеш готин. Доказано е, че ставаш като тези, с които общуваш.

Храната

Натисни на плодове. Ние обичаме мръвки, но ги намалихме и махнахме некои хапчета. Лятото е за лека храна, за да немаш тежки дни по-натам. Вчера например ядохме 1 цял пъпеш, кило любеница, 3 ябълки, 2 праскови, грозде, череши и отидоха две рула тоалетна хартия, но то е за хубаво. За хубаво е. Да. Намали месото, брато. Не сме се изхомили, казваме ти, че има уникален ефект върху цялостното ти състояние.

С нас

Лятото с нас е по-яко. Това е последната ни идея. Има ни в ТикТок, Инстаграм, Фейсбук, Телеграм. Имаме и много свежа група при Марк Зукърбърг – ВЛЕЗ И НЕ ИЗЛИЗАЙ НИКОГА.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Искаме да живеем в това швейцарско село

Новият селекционер на България – експерт в производството на ракия