in

Новият тираж на “Как да оцелееш в България” заля книжарниците

Минутка за реклама, брато – втората ни книга, видяла бял свят, а именно “Как да оцелееш в България”, вече се радва на втори тираж. Той заля книжния пазар у нас и атакува всички лавиците дори на супермаркети като “Фантастико”, където я видяхме, докато си купувахме бира. Наздраве, имаме повод да почерпим. От издателство “Сиела” прецениха, че си заслужава още хора да се радват на хумористичното ни четиво, което се появи навръх 1 април, ако не ни лъже паметта от толкова пиене на мента, джин и бира.

Благодарим на отези, които вече не само ни подкрепиха, но и ни поздравиха за литературните ни флиртове. Благодарим на братоците и Цецките, които ни пратиха снимки на книгата и ни отбелязаха в социалните мрежи, за да се почувстваме малко значими и ние в този суров свят. Благодарим на приятелите, роднините и познатите, които дойдоха първо на 12 май на премиерата на книгата в София, а след това и на 28-и в Ботевград. И не, не ни биха там, беше яко.

Оцеляването в България не е шега работа! С нашата книга си защитен от шофиране в големия град до запой в чуждо село. Можеш да намереш безценни съвети за Враца, сватба, мач с непознати, за скъп ресторант и редица други деликатни ситуации, в които си изпадал поне веднъж през годините. В много от историите ще се припознаеш, други са напълно реални, но сме се измъкнали (почти) невредими.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Култард шофира болид по улиците на Пловдив през уикенда

Тик Ток издава първи албум с най-популярните си музикални хитове