in

Яко!Яко!

Култард шофира болид по улиците на Пловдив през уикенда

Легендата на Ф1 управлява колата на Фетел и Уебър

Ако си фен на Формула 1, брато, и се чудиш какво да правиш този уикенд, то не го мисли много, а пали колата към Пловдив. Първо ще пиеш студена бира на Капана Фест, а след това ще се докоснеш до легендата в спорта Дейвид Култард. Той вече пристигна в града под тепетата, за да участва в шоуто „Red Bull Showrun Plovdiv“, което ще се проведе на 25 юни (събота) от 19:00 на Гребната база.

Пилотът има 13 победи във Формула 1, а сега обикаля света, за да прави шоу. За последно той бе в Монте Карло, но ето, че подобно на Пилинцата, вече е у нас.

„Чувствам се фантастично в Пловдив. Пристигнах тази сутрин от Монте Карло и все още не съм видял красотите на Пловдив, но в следващите дни ще го направя. Сигурен съм, че ще заснемем уникални кадри“, заяви Култард. – В Пловдив ще използвам гуми за суха настилка. Рекордната скорост, която съм постигал е 360 км/ч в Гран При на Италия. И двата болида, с които съм в Пловдив, са били използвани от Фетел и Уебър и момчетата имат общо 12 победи с тях, включително и при световната титла на Фетел“.

Кефи ли те?

Тази есен внимавай кой ти се усмихва (ТРЕЙЛЪР)

Новият тираж на “Как да оцелееш в България” заля книжарниците