in

WTFWTF Смех!Смех! Яко!Яко! ПлачаПлача

7 години затвор за секс за една нощ на световното в Катар

Строги правила за феновете в Катар

Мондиал посред зима досега не бяхме гледали, брато. Е, ще пробваме как върви с червеното вино, но пак си е странно. Оказа се, че това не е последният проблем пред футболните фенове, които възнамеряват да ходят на Мондиал 2022. В Катар сексът за една нощ е забранен. Много наши девойки сега четат разочаровано и бият Х на страницата ни. Не сме виновни ние, Цецки…

“Сексът в голяма степен се превръща в табу, освен ако не дойдете за мачовете като семейство, като съпруг и съпруга. В противен случай рискувате да бъдете вкарани в затвора. Едва ли ще има партита, но дори да участвате в такива, трябва много да внимавате. Алкохолът и празнуването на победите на вашите любимци е строго забранено”, пишат английски медии.

Наскоро на Острова припомниха, че внасянето на наркотични вещества в страната се наказва със смърт. Подобни стриктни забрани може да доведат до спад на интереса към мачовете. Очаква се в Катар да пристигнат само много запалени фенове, които са съгласни да следват строгите местни правила. Интимните отношения между представители на един и същи пол също се наказват строго и със затвор от 7 години!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Новата ни любима тенисистка се казва Вики Одинцова (СНИМКИ)

Стадион за 1 милион души (СНИМКА)