in

Смех!Смех! WTFWTF

Жена намери 10 скрити камери в апартамент в Airbnb (ВИДЕО)

Полицията разследва случая

Имаш ли домашно по*но, брато? Внимавай какво ще кажеш, защото не знаеш кога и къде си заснет. Жена хава 10 скрити камери в апартамент, нает през Airbnb. Домът е в Филаделфия, САЩ, отдъхни си, едва ли си бил точно там. Най-много устройства имало в банята и спалнята, защо ли?

Мацката веднага е била преместила в друг апартамент от платформата, а полицията е започнала разследване. Всичко това се случва на 13 юни. По-късно тя признава, че все още няма информация какво се е случило.

Апартамент в Airbnb е вдъхновен от “50 нюанса сиво”

Говорител на Airbnb коментира скандала пред The Independent: „Нашата политика строго забранява скрити камери и ние предприемаме незабавни действия при изключително редките случаи, при които това се е случвало. Предлагаме помощ на разследващите органи, за да им помогнем да държат престъпниците отговорни.”

Интересното е, че от полицията са обяснили, че не са намерили никакви скрити камери, а противопожарните детектори, в които се съобщавало, че има устройства, били истински. Детективът също потвърди, че планират да приключат този случай. Странно…

Кефи ли те?

-2 Points
Upvote Downvote

Похитителят плаши с “Черният телефон” от 24 юни в кината

Фенове казват, че тази холограма на Notorious B.I.G. е твърде реална