in

Яко!Яко!

Похитителят плаши с “Черният телефон” от 24 юни в кината

Излезе видео зад кадър с Итън Хоук

В живота на всеки от нас има момент, когато е забавно да чуеш страшна история. Затова заповядай насам, брато, за да ти разкажем за Черният телефон. След успеха на страховития хит Sinister, номинираният за „Оскар“ Итън Хоук и режисьорът Скот Дерикъсн отново обединяват творчески усилия и на 24 юни, само в киносалоните, за да те предизвикват да преживееш смразяващата екранизация на едноименния разказ на Джо Хил, която ни запознава с безмилостния сериен убиец Похитителя.

Специално видео ни отвежда зад кулисите на филма, където самият Итън Хоук ни разкрива част от причините, поради които преминава към „Тъмната страна“ с ролята си на Похитителя. Душата на героя му, чийто жертви са невинни деца,  е толкова увредена, че той е способен на ужасяващи постъпки, каквито дори не бихме могли да си представим. Актьорът споделя, че когато подобни роли са изиграни добре, резултатът е наистина зловещ и хората вярват, че си изчадие на Сатаната.

Черният телефон разказва за срамежливото, но интелигентно 13-годишно момче Фини Шоу, което е грабнато от Похитителя, който го заключва в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на множество деца помещение се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата. Когато обаче черният телефон неочаквано звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са твърдо решени да не допуснат да го споходи същата зла участ, каквато е застигнала тях самите.

Режисьор на Черният телефон е Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Избави ни от злото, Sinister, Доктор Стрейндж), който е и сценарист, наравно с К. Робърт Каргил (Sinister, Доктор Стрейндж), по едноименния разказ на Джо Хил. В ролите са Итън Хоук, Мейсън Теймс, Маделин МакГроу, Джереми Дейвис, Джеймс Рансън и др.

Ще се осмелите ли да отговорите на обаждането? Черният телефон е от 24 юни само в кината.

Кефи ли те?

Тежък нокаут за наглец, отворил се на бивш шампион по бокс (ВИДЕО)

Жена намери 10 скрити камери в апартамент в Airbnb (ВИДЕО)