in

WTFWTF

Възпитателка в САЩ арестувана заради секс с трима ученици

Възпитателка в САЩ арестувана заради секс с трима ученици

В американския щат Тексас 21-годишна възпитателка и помощничка на учителка бе арестуван за секс с ученици, брато. 21-годишната Моника Санчес бе помощник-учител по английски от 2020 г.

На 12 май 2022 г. правоохранителните органи получиха жалба, в която се твърди, че тя многократно е имала сексуални отношения с подопечните си, пишат колегите от vtorifront.bg. Санчес призна, че е правила секс с трима ученици. Единият беше на 15 години, другите двама вече на 18 години. Един от тях в разговор със следователя потвърди, че се е срещал с асистентката на учителката и е правил секс с нея.

Жената е уволнена от училището. Срещу нея да отправени три обвинения за лошо поведение на учители при общуване с деца, едно обвинение за травматично насилие и едно за сексуално насилие над деца. Тя беше освободена в очакване на съдебен процес срещу гаранция от 26 000 долара.

По-рано беше съобщено за 44-годишната Азар Рахматзаде, преподавателка в колеж на австралийския град Мелбърн, която бе задържана по обвинения в сексуални отношения с лице под 16 години, в изнасилване и пиене на непълнолетен. Тя попадна под подозрение заради публикации в социалните мрежи, в които нарече момчето красавец, а след началото на разследването се оплака, че социалните мрежи той я отстранил от приятелите си.

Кефи ли те?

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0
Виж как Жозе Моуриньо паркира автобуса на "Рома"

Виж как Жозе Моуриньо паркира автобуса на “Рома”

Д-р Кънева разкрива пред Brato.bg тайните за по-добра форма през лятото