in

Яко!Яко!

Ботевград, идваме!

Представяме “Как да оцелееш в България” в събота от 11 часа

Ботевград, дръж се, идат братоците от Brato.bg. На 28 май от 11 часа Филип Зуберски, Дани Йорданов и Владимир Иванов ще пристъпят прага на Библиотека “Иван Вазов” при НЧ “Христо Ботев-1884”, за да представят своето литературно бижу “Как да оцелееш в България”. Любезните домакини ще ни посрещнат във вътрешния двор на библиотеката, където ни очакват много изненади, добро настроение и доза хумор от нашия си. И ние дори не сме сигурни какво точно предстои да се случи, но ще е яко, подсказват от организаторите. Онлайн гост ще бъде Веселина Седларска, писател, журналист и редактор на четивото.

„От ботевградската библиотека бяха едни от първите, които се свързаха с нас, за да ни поздравят за книгата, но и да ни поканят да я представим. Разбира се, с удоволствие приехме. Сценарият за 28 май гони 10 страници, така че нямаме търпение да се видим и да представим нашата книга. Не искаме да издаваме подробности. Обещаваме на хората, които дойдат, че ще се забавляват с нашите истории и нещата, които организаторите са подготвили. Това представяне на книга ще бъде различно от стандартния етикет за подобни събития“, каза Филип Зуберски пред Botevgrad.NEWS.

Останалото го запазваме за нас, брато, чакаме се след някой друг час в библиотеката, а афтъра…него ще го мислим в движение. Правец, вие също сте поканени, както и братоците и Цецките от Новачане и района. Само наши сме си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Авторката на „Как да убиеш съпруга си“ е призната за виновна за убийството на собствения си мъж

Кой ще спечели Шампионска лига?