in

Задава се втори тираж на “Как да оцелееш в България”

Първият изчерпан за 50 дни

Навръх 24 май имаме добра новина, брато – задава се втори тираж на “Как да оцелееш в България”. Първият е на привършване след малко повече от 50 дни на пазара. За този период втората книга на авторите на Brato.bg се задържа 5 седмици в топ 10 в онлайн класацията на издателство “Сиела”. Именно те сега подемат инициативата за ново отпечатване на четивото, а целта е да радва читателите с ирония и сериозна доза чувство за хумор. Друго не ни остана в тези времена.

Виж още: Искаш “Как да оцелееш в България” в чужбина? Ето начините!

Благодарим на отези, които вече подкрепиха както нас, така и проекта ни. Благодарим на братоците и Цецките, които ни пратиха снимки на книгата и ни отбелязаха в социалните мрежи на тях, за да се почувстваме малко значими и ние в този суров свят. Благодарим на приятелите, роднините и познатите, които дойдоха на 12 май на премиерата на книгата в София, както и на онези, които ще го направят на 28-и май в Ботевград. Велико! Чувстваме се богати, но не на средства, а на емоции, а това е безценно. Другото е преходно, но това си остава.

Оцеляването в България не е шега работа! С нашата книга си защитен от шофиране в големия град до запой в чуждо село. Можеш да намереш безценни съвети за Враца, сватба, мач с непознати, за скъп ресторант и редица други деликатни ситуации, в които си изпадал поне веднъж през годините. В много от историите ще се припознаеш, други са напълно реални, но сме се измъкнали (почти) невредими.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Черпим те с любимото ни стихотворение по случай 24 май

Излезе първи трейлър на Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа