in ,

Искаш “Как да оцелееш в България” в чужбина? Ето начините!

Привет, приятеле. Тази статия е за всички онези братоци и Цецки, които се интересуват как могат да се сдобият с нашата книга “Как да оцелееш в България” и вече ни писаха по темата. Разучихме всички варианти, питахме, разпитахме, надяваме се да сме от полза. Реално, тази статия важи и за голяма част от останалите книги, с които искаш да се сдобиеш зад граница.

На сайта на “Сиела”, издателството, което подкрепи идеята за “Как да оцелееш в България”, има инструкции как се случват поръчките за чужбина.

“Стойността на поръчките за чужбина се определя от теглото на поръчаните книги и тарифите на Български пощи. Цените започват от 33 лв. За тези поръчки не предлагаме безплатна доставка. Срокът за доставка също се определя от политиките на Български пощи, в зависимост от страната и адреса може да варира от няколко седмици до месец и повече. Всички поръчки за чужбина се изпращат с код за проследяване (с изключение на страните за които тази опция не се предлага от Български пощи). За чужбина имате възможност само за предварително плащане по банка, с карта или през системата на epay.bg”

Има и други варианти. Сред тях е сайтът Bgknigite.bg, където гарантират за доставки от 3 до 5 дни за Европа. Даваме и конкретен линк за нашата книга ТУК! Държим да подчертаем, че не работим пряко с този сайт и не носим отговорност за забавена поръчка. Освен него, научихме, че knijarnica-anglia.com е друга платформа, през която могат да бъдат поръчвани книги. За Щатите и Канада пък може да се обърнеш със запитване до Зайо Букс!

Толкова от нас, оставяме те със задната корица на книгата ни, а ако имаш въпроси, винаги можеш да ни питаш през профилите ни във Фейсбук и Инстаграм. Наздраве!

Кефи ли те?

Идея за игра: Дженга в стил “Пабло Ескобар” (ВИДЕО)

Двe големи дербита по телевизията във вторник