in

WTFWTF

Обвиниха БГ национал по FIFA в продажба на мач

Обвиниха БГ национал по FIFA в продажба на мач

Обвиниха БГ национал по FIFA в продажба на мач

Сезер Сабриев няма да се състезава в турнирите на EA в следващите 2 години

Бившият национал по FIFA Сезер Сабриев получи забрана да участва в турнирите на EA в следващите две години. Това заяви самият той в социалните мрежи. По думите на играча, познат с псевдонима Sanchez, от компанията са изпратили мейл до него, в който обясняват причината за крайното решение.

“Казаха ми, че съм баннат заради продаване на мача ми от eFirst League срещу Мартин Петков, като срещата дори не беше на стрийм, а той си ме победи напълно честно. На мен ми е ясно кой и защо го е направил. Това е просто оправдание да бъда премахнат от лигата и да ме баннат, като това е една изключително долна постъпка, която показва докъде е стигнало нашето community. От днес ще създавам само съдържание и вече няма да мисля за професионална игра – това не е голям удар, тъй като аз се състезавах главно за стриймовете си, но все пак съм малко разочарован”, обясни Сабриев.

Бившият национал напусна и представителния тим на България със скандал. Той бе освободен от отбора в средата на месец март тази година, като зад решението бе компанията „Спортс Мениджмънт България“, която е официален оператор на турнирите на FIFA у нас. В повод за отстраняването на Сабриев бе посочено „системно нарушаване на етичните норми на поведение, обидно и неуважително отношение към организатори, администратори и съотборници. В свое изявление тогава Sanchez определи тима като „национален отбор на интересите“.

„Изключват ме за деструктивно поведение, нещо което е абсурдно. Аз съм чист пред себе си и моята съвест и знам, че не съм направил нищо грешно“, коментира още той.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Русия конфискува завод на “Рено” и започва да произвежда “Москвич”

За 2 дни: Българка стъпи на Еверест и Лхотце