in

Яко!Яко!

Сървайвър партито на Brato.bg наближава, входът – свободен!

Излизаме на сцената, но няма да сме сами

Братоци и Цецки, минаваме само да напомним, че не остана време до нашето скромно парти. Датата беше и си остава 12 май, а часът 19.30. Вратите на легендарната “Ялта” ще се разтворят, за да приемат хиляди фенове на хумора и доброто настроение. Дори и да не сме чак толкова много, настроението пак е гарантирано.

“Сървайвър парти: Как да оцелееш в България” е посветено на нашата скромна книга, която вече повече от месец пленява класации, сърца и нови последователи на идеята Brato.bg. Вход за събитието няма, целта е да се видим, да си кажем по някоя приказка и да изпием някое друго питие. Ако го усетиш като нещо, което би те изкефило, запиши си и адреса, защото ще ти трябва – Yalta Art Room на бул. „Цар Освободител“ 20. На сцената ще се качим Дани, Филип и Влади ще ви просветлим  в тайните на оцеляването в България, подкрепени Александра Панайотова с китара в ръка и талантливия актьор Милко Йовчев, който ще държи книга. Благодарим на тези, които ще ни подкрепят.

Заповядайте на 12 май в Yalta Art Room (бул. „Цар Освободител“ 20), когато малко след 19:30 ч. Дани, Филип и Влади ще ви просветлят в тайните на оцеляването в България, подкрепени от властницата на Tik-Tok Александра Панайотова и талантливия актьор Милко Йовчев. Входът е свободен, а линк към Фейсбук събитието ще откриеш ТУК!

Кефи ли те?

Меме на деня

Топ 5 яки подобрения на новата визия на Brato.bg