in

Яко!Яко!

Топ 5 яки подобрения на новата визия на Brato.bg

Коментари с гифчета, реакции и още

Имаме нова визия на сайта, брато. Вероятно си го забелязал. Решихме, че е време да продължим напред, а не защото сме се видяли в пари от книгата. Последното е фалшива новина на жълтите медии. Не ги чети тях, чети нас, разбрали сме, че може и от двете нули, нали? Тук сме, за да ти дадем упътване какво се е променило и какви нови екстри предлагаме като за без пари.

Реакции

Може би най-якото на новата визия е възможността да оставиш реакция под дадена статия, подобно на онези във Фейсбук под снимките на Цецките, които зарибяваш. Комуникацията ни с теб винаги е била важна част от творчеството ни, затова сега имаш вариант да ни оставиш твоята реакция. Благодарим ти.

Гифчета

Друга опция е коментар с гифчета под статиите. Това го нямахме преди. Забавно е и за нас, и за теб. Гледай само да не бутнеш сайта!

Анкети

Тепърва ще имаш възможността да упражняваш своя вот, но не за “Продължаваме промяната” и Волен Сидеров, а за да гласуваш в новите ни анкети, които ще противопоставят две опции като например коя би завел на сладкарница – Дженифър Анистън или Меган Фокс?

Изгледът

Старият ни сайт беше…стар. И ние не сме първа младост, и нас сигурно ще ни сменят. Сега обаче беше наш ред да обновяваме. Искаме да видиш новия изглед – приличаме на платформа. Нещо разчупено, в което можеш да участваш повече. Решили сме да конкурираме Фейсбук. Ма без регистрации. Фейсбук за отбраното Брато общество. Нали си от нашите? Е, понеже те уважаваме, мислим за твоето преживяване при нас. Мирише на ново.

Менюто

Влизаш в заведение и гледаш, че менюто е като двутомника “Война и мир”. Почваш да четеш… На втория час се отказваш, ставаш гладен да си ходиш. Знаем как е. Затова съкратихме излишните категории в менюто, не сме като руската литература – подробни на подробни. Най-важните категории са забавното, спортното и женското. Разцъкай ги, брато. Специално внимание обърни на NSFW. Това е not safe for work контент. Цецки. Разгледай кво има там, похотливецо.

Бонус

Сега можем да качваме всички онези меме снимки и вицове, които не се храсват на Марко Цукърбърг. Тоя ни затри страници, групи, блокираше ни и пак не ни спря. Да ти имаме и калпавата прическа!

Кефи ли те?

Сървайвър партито на Brato.bg наближава, входът – свободен!

Доктор Стрейндж е новият най-гледан филм у нас