in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Дадохме интервю и пред женски сайт, превъртяхме играта

Edna.bg се поинтересува от проекта Brato.bg и “Как да оцелееш в България”

Дадохме интервю пред женски сайт, зававаха ни удобни и неудобни въпроси. Станахме си бетер като Валери Божинов, уж казваме нещо умно, а накрая… В случая бяхме потърсени от сайта Edna.bg, как да откажеш на красиви Цецки? Задаваха ни въпроси, каквито досега не бяхме чували и все пак се справихме някак. В началото отговаряхме стеснително, но после се отпуснахме. В крайна сметка и преди сме се излагали пред представители на нежния пол, не ни е за първи път. Говорихме си най-вече за нашият наръчник “Как да оцелееш в България”.

Кой е най-добрият съвет, който сте получавали за живота у нас?
– Съвет №1 за всички времена у нас си остава: „Ти си знаеш, брат“. Чували сме го винаги, когато сме имали нужда от приятелско побутване. Остава те сам в мъгла от съмнения и в този момент се учиш на някои от най-ценните уроци в този шантав живот.

Как се роди идеята за Brato.bg и коя е Цецка? (ВИДЕО)

Останалото не е яко да го преразказваме, затова ти оставяме линк, а ако решиш, че не ти е дотегнало от нас, можеш да му хвърлиш едно око. Ние си отваряме бира и те чакаме на 12 май в “Ялта”, за да пием по едно и да си кажем каквото ни е на сърце.

Кефи ли те?

Заповядай в чисто новия ни сайт, брато

Заповядай в чисто новия ни сайт, брато

Напушен дядо: Господ салам и кашкавал да ви дава!