in ,

Официално: “Юнайтед” има нов мениджър

“Манчестър Юнайтед” започва нова ера от лятото, брато, с надеждата “Ливърпул” да спре да ги дере като ловджийски пес пиле. Клубът официално обяви назначението на Ерик тен Хаг, който в момента е начело на “Аякс”. 52-годишният специалист ще заеме поста след края на настоящия сезон. Последният нидерландец, водил “червените дяволи”, бе Луис ван Гаал, който сега посъветва своя колега да не му мисли много, а да поема към “Олд Трафорд”.

“През последните четири години в Аякс Ерик се доказа като един от най-вълнуващите и най-успешни треньори в Европа, като налагаше атрактивен и атакуващ футбол и налагаше млади играчи”, заяви Джон Мърто, футболен директор на Манчестър Юнайтед.

“За мен е голяма чест да бъда назначен за мениджър на Манчестър Юнайтед. Изключително развълнуван съм от предстоящото предизвикателство. Познавам историята на този велик клуб и страстта на феновете и съм напълно решен да изградя отбор, способен да постигне успехите, които заслужава. Ще ми бъде трудно да напусна Аякс след тези невероятни години и мога да уверя нашите фенове в моята пълна отдаденост върху успешното завършване на този сезон, преди да премина в Манчестър Юнайтед”, обяви Тен Хаг.

Кефи ли те?

Каним те на Сървайвър парти с авторите на Brato.bg

Пропускът на сезона в Първа лига е факт! (ВИДЕО)