in , ,

Каним те на Сървайвър парти с авторите на Brato.bg

Чин-чин, братоци и Цецки! Ето, че все пак се случи! Brato.bg отново прави парти! Трябваше да минат 5 години, за да се съберем отново под един покрив с чаша в ръка. Каним те на Сървайвър парти по повод премиерата на нашата втора книга “Как да оцелееш в България”. Мястото е легендарната “Ялта”, а денят ще бъде майски (12-и), за да е по-малък шансът за снеговалеж и лавини. А също и да ни поотмине от великденското преяждане, знаем се.

Подготвили сме програма, включваща музика, смях и добро настроение. Чашите в ръката са препоръчителни, клонящи към задължителни.  Рамо ще ни ударят нашите издатели от “Сиела”, без които тази книга вероятно още щеше да е само чернова. На сцената ще си качи Александра Панайотова с китара, а актьорът Милко Йовчев ще чете максимално гладко, за да добиете представа какво са имали предвид авторите. Есета няма да се пишат, но шоуто е гарантирано, а входът – свободен!

Ще се радваме да се видим, посмеем и отпуснем душата, както само ние си можем. Няма да бием никой, ако не си купи книгата, но тези, които го сторят, ще влязат в сърцата ни завинаги! А това не е лесна задача. Огради си датата 12 май в календара и си пускай отпуска за 13-и за по-сигурно. Останалото е ясно!

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК! (НЕ Е ВИРУС)

Кефи ли те?

Викингът – Колко далеч може да стигне човек, воден от жаждата за отмъщение? (ВИДЕО)

Официално: “Юнайтед” има нов мениджър