in ,

Защо Джулия Робъртс вече 20 години не се снима в романтични комедии?

Джулия Робъртс е жена, която свързваш с много филми, брато, но със сигурност част от тях са “Хубава жена” и “Нотинг Хил”. Велики ленти, които ще гледат и нашите внуци, ако Тик-ток не им изпии мозъците, разбира се. Има обаче един факт, който сме позабравили. Неостаряващата актриса вече две десетилетия не се снима в романтични комедии. Защо?

„Хората понякога погрешно тълкуват 20-те години, в които не съм участвала в романтични комедии- казва Робъртс пред New York Times Magazine. – Смятат, че така съм решила, но това не е вярно. Ако бях прочела сценарий, който да е на нивото на този от “Нотинг Хил” или луд и забавен колкото този за “Сватбата на най-добрия ми приятел”, щях да го изиграя”.

В края на тази година това се променя с “Билетът до рая” на Ол Паркър, планиран да излезе този октомври. Робъртс изтъква още едно препятствие: “Това може да се получи, само ако си партнирам с Джордж Клуни”. За щастие чувството било взаимно и двамата актьори имали достатъчно свободно време и енергия, за да заснемат новата романтична комедия. След 20 година Робъртс се завръща отново в света на романтичните комедии, а това ще е идеален повод да излезеш на среща с момичето, което харесваш!

Кефи ли те?

Наши ученици събраха 5000 лева в помощ на бездомните животни

Да направиш футболна топка от стари бутонки (ВИДЕО)