in , ,

Топ 3-ма футболисти, чиято кариера да следиш (СПИСЪК И ВИДЕО)

Все още гледаме футбол, брато, макар че ни липсват играчите от едно време – ония сурови пичове, дето не си правеха селфита след загуба, а оставаха на стадиона след загубата.

Днешните са лигльовци, но и има много яки проблясъци. Тук сме извадили един котор и двама с голямо бъдеще.

АКО ТЕ КЕФИ СТИЛЪТ НИ НА ПИСАНЕ, ИМАМЕ И КНИГА – КУПУВАЙ, СЪР!

Чети и се кефи! И ги купувай на ФИФА 22!

Кристофър Нкунку

Лошо, ако не го знаеш кой е. Става дума за френския халф на немския РБ (Лайпциг), брато. Нкунку е един от най-добре представящите се футболисти в Европа тази година. До този момент той е с 27 гола и 17 асистенции в 41 мача. В Бундеслигата дели третото майстори при стрелците с Ерлинг Холанд от “Борусия” (Дортмунд). Нкунку обаче е номер 1 по асистенции в немското първенство – 11. Неговият тим е четвърти в класирането и се бори за третото място с “Байер” (Леверкузен). Тимът на Нкунку го чака мач с “Унион” (Берлин) в полуфинална среща за Купата на Германия. Отборът от Лайпциг е и четвъртфиналист в Лига Европа. Там френският халф и съотборниците му имат трудната задача да се справят с италианския “Аталанта”. Първата среща, която се игра в Германия, завърши 1:1. Реваншът е в четвъртък. Ако цъкаш FIFA, вземи си Нкунку и няма да съжаляваш. Наистина добър играч, не като Кирчо Десподов.

Хари Магуайър

Защитникът на Ман Ю е под секва критика. Тоя требва да го продадат още лятото, като сме сигурни, че ще го искат от Ботев Криводол, Ботев Враца, Ботев Попица и Ботев Лехчево. Неговите скандални движения са причина за много голове във вратата на Де Хеа този сезон. Навярно бившият футболист на Лестър е решил да сменя спорта, нека не се опитва и в бокса, защото там с тази голяма глава противникът няма да има пропуск от близка дистанция.

Само припомняме, че Харито стана шампион с Лестър. Тва е от ония неща, дето никога не могат да се повторят – оная пияната да си легне пак с теб, оня тъпанар братовчед ти пак да се подведе да ти даде пари… Такива работи. Втори път просто НЕ-МА!

Искаме да изгледаш видеото по-горе и да си напишеш на едно листче 80 милиона паунда. Сметай ги 1 паунд = 2,50 лева. Гледай го тоя абич, погледни числото. Пак написаното, пак видеото…

Душан Влахович

Сърбите си имат Душан Влахович, ние се задоволяваме с Кирчо Десподов. Не винаги светът е справедлив, брато. Сърбинът направи фурор във “Фиорентина”, за да бъде привлечен от “Ювентус” в момемент, когато “старата госпожа” видимо агонизираше игрово. Само на 22 години, той показва вече лидерски качества, хъс и футболни аргоменти, с които ще иска един ден да вземе и “Златна топка”. Ако не се случи нещо черезвичайно, вярваме, че в скоро време ще е сред фаворитите. Влахович е теле, което се бори, дебне, ръга, но и умее добре да бележи. Виж му само един негов гол отпреди година и половина с екипа на “виолетовите” срещу “Интер” във Флоренция. Както и да е, Влахович стана играч, въпреки че още на 16 делеше една съблекалня с Валери Божинов в “Партизан”. Още тогава нашият му предрече бляскаво бъдеще, а най-добрата услуга, която вероятно му е направил, е да не го влачи със себе си по заведения и клубове. Може да не си фен на “Юве”, но не можеш да останеш равнодушен за играта на Влахович – или те кефи, или те дразни. Средно нема.

Кефи ли те?

Топ 5 важни неща, които да направиш с колата до края на месеца

Ед Шийрън налива бири в пъб и пее с клиенти (ВИДЕО)