in ,

Топ 5 важни неща, които да направиш с колата до края на месеца

Пролет пукна, гума не! Зимата си отиде, COVID-19 – също. Идва лятото, когато пътуваме напред-назад, обикаляме с Цецка и я водим по какви ли не местенца, само и само, да няма мрън-мрън. Скоро и това ще стане, но до тогава трябва да подготвим любимата ни кола за изпитанията в името на любовта. Това е причината да съберем топ 5 важни неща, които да направиш с твоето луксозно или че чак толкова луксозно возило до края на месеца, брато. После трябва да обикаляш водопади, езерца, гори и битаци. Стягай се, че Цецка ти вече събира багажа, хващаме бас!

Освещение

В сезона на пътуванията стават катастрофи. Вземи крути мерки. Отиди на ходжа или поп. Вземи причастие. Признай греховете и действай с освещаването. Наръсете със светена вода и накладките, ако стържат. Ръснете и по шарнирните болтове, белким не ги сменяш скоро, че са изгнили на смрад и ще трябва да свалите цялата ос заради тях. Както и да е, мъката е голема!  Освещаване му е майката, нетрадиционни методи за избягване на аварии. Задължително сложи една иконка на таблото, тя си знае работата.

Смяна на гуми

Зимата мина и сега е време да сложиш летните пистарки. Ние лично сме за нови, защото на старите вече се вижда телта. Ако и ти като нас търсиш изгодна оферта, ще те пратим при приятели. Казваш им, че ние те пращаме. Може даже и да им намигнеш мистериозно. До края на април, пичагите от autobox.bg предлагат следното: който си купи поне 2 гуми онлайн, получава подарък – нашата нова книга “Как да оцелееш в България”. Подчертават, че няма да я монтират като вътрешна, а ще я дадат да си я четеш. Тези пичови си разбират от работата, дори предлагат още неща като: гумите да се взимат от техни обекти с безплатна доставка, с което спестяваш по 5 лева. на брой. Тоест можеш да кешираш едни 20 лева и с тях да заредиш 2-3 литра гориво. Друга примамлива оферта е 20% отстъпка при хотел за гуми. Не, не спиш ти там, само зимните ти красавици, чийто грайфер още си важи.

Понеже си наш човек, ще те светнем, че autobox.bg предлага гуми от топ бранд, като Maxxis, който като качество и цена не отстъпва на най-популярните в България. Имат и страхотни гуми за 4×4. Другите гуми, които ти предлагаме да скиваш са от марките на BOTO и Kelly.

Баланс на гуми

Няма какво да се лъжем, това доста често се подценява от нас, шоферите. Поддържането на баланса на гумите е от изключителна важност за автомобила. Той не само осигурява по-комфортно возене, но и е ключов фактор за удължаване живота на гумата. А ние искаме точно това, защото правим и невъзможното с един комплект да изкараме пет сезона зорлем. Балансът на гумите се състои в равномерното разпределение на масата на джантата и гумата около центъра на въртене. Неправилният баланс  най-често се усеща по време на движение с висока скорост, когато вибрациите са толкова гадни, че все едно държиш масажор от WS Teleshop. Не го подценявай!

Реглаж

Ако питаш Цецка ти, какво означава реглаж, сигурно ще ти каже, че е рецепта на майка ти за десерт, която няма да сготви посмъртно. Това обаче не е така. Реглажът е коригиране положението на окачването спрямо предните колела. Той е препоръчителен при смяна на автомобилни гуми и джанти. Звучи сериозно и е! Не се плаши, защото и тук работа могат да ти свършат autobox.bg, при които ще получиш 20% отстъпка за услугата. Отделно от това ще те светнем, че при тях можеш да получиш и -50% от цената при помпане с азот.

Модернизация и бонуси

Нищо не си, ако не си у XXI век. Направи по колата леки, но важни модернизации, импруувни купето левел нагоре. Идват празници, ще пътуваш със сигурност за Великден, а там освен пълни маси, те чака и някой друг буркан за лична консумация. Криза е. Преди всичко обаче ти трябва да си подготвен за свръх багаж. На мястото на гумата в багажника, която е там заради газовата, сложи една зелена щайга, за да има повече възможности за товарене. Избуши и колонките, на техно място можеш да слагаш буркани или някакви кръгли предмети като сфера за гледане на бъдещето или к‘вото друго се сетиш. Музика ще слушаш от телефона, те сега бичат яко. Виждал си също как някои пичове си слагат екран навигация. Удари ги в земята като изкараш един контакт на мястото на запалката, завари една стойка за огледалото и таблото и си сложи персоналния компютър от вкъщи. Аре бийте тая идея!

Промо код за отстъпки през братоците от autobox.bg е: BRATO1

Кефи ли те?

Как да оцелееш, ако имаш комшии идиоти

Топ 3-ма футболисти, чиято кариера да следиш (СПИСЪК И ВИДЕО)