in , ,

Речта на Арнолд за войната в Украйна (ВИДЕО)

Арнолд Шварцнегер е тук, брато. Бившият губернатор на Калифорния и актьор в Холивуд излезе със силна реч, посветена на войната в Украйна. Терминатора се обърна първо към руснаците, след това към украинците, а накрая и към самия Владир Путин.

“Знам, че вашето правителство твърди, че това е война за денацификация на Украйна. Това не е вярно”, казва бившият губернатор на Калифорния, заявявайки, че изпитва само “обич и уважение към народа на Русия” в дългото над девет минути видео с руски субтитри.

Добра новина: Имаме канал на Brato.bg в Телеграм

Обръщайки се и към руските войници, Арнолд Шварценегер разказва историята на баща си, войник на нацистка Германия през Втората световна война, който е бил “въодушевен от лъжите на своето правителство”. Шварценегер си спомня как баща му се е върнал от Ленинград като “физически и психически сломен човек”, не само заради шрапнелите, които е получил, но и заради вината, която е изпитвал.

“Не искам да се окажете съкрушени като баща ми. Това не е войната за защита на Русия, която са водили вашите дядовци или прадядовци”, казва още Шварценегер.

Кефи ли те?

Соник срещу Джим Кери в името на спасението на света (ТРЕЙЛЪР)

Жребият в Шампионска лига е хвърлен – “Челси” срещу “Реал” (Мадрид)