in ,

Соник срещу Джим Кери в името на спасението на света (ТРЕЙЛЪР)

На 1 април e време за шеги, но и добро настроение, брато.  Освен това преминаваме на следващото ниво, защото новото свръхзвуково приключение Соник: Филмът 2 нахлува в киносалоните, научихме от последния имейл на пощата, пратен от “Форум Филмс”.

Обичаният от милиони Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник (Джим Кери), който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с гръм и трясък с помощта на нов партньор – ехидната Нъкълс. Природна стихия с юмруци, пригодени за разруха, Нъкълс има суперсила, която влиза в противовес на скоростта на Соник. Съдбата на света е поставена на карта и е време устатият син таралеж да се превърне в героя, за който мечтае. За целта обаче ще му е необходима помощ, която идва в лицето на не по-малко любимата на феновете двуопашата лисица Тейлс.

Култови герои, много хумор, скоростен и бомбастичен екшън, редица попкултурни препратки… Всичко това и още много ще откриете в новия трейлър на Соник: Филмът 2, който вещае едно от най-приятните и незабравими киноизживявания тази пролет. Колко силно вярваме в себе си? Това достатъчно ли е, или е необходимо и някой друг да повярва в нас? Кога настъпва моментът, в който да поискаме помощ? И колко е важно да бъдеш себе си, дори когато другите не те приемат? Присъединете се към култовия таралеж Соник, още по-шармантният и откачен д-р Роботник и смятащият се за по-силен от всичко Нъкълс и станете свидетели на една от най-зрелищните битки за спасяването на света.

Режисьор на Соник: Филмът 2 е Джеф Фаулър (Соник: Филмът), а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. В ролите се завръщат Бен Шуорц като гласът на Соник, Джим Кери като д-р Роботник, Джеймс Марсдън като Том Уачовски и Тика Съмптър като Мади. Към тях се присъединяват Идрис Елба като гласът на Нъкълс и Колийн О‘Шонеси като гласът на Тейлс.  Соник: Филмът 2 обещава 100% кинозабавление от 1 април само в кината и 4DX, дублиран и субтитриран.

Кефи ли те?

Бременна Цецка купи на мъжа си Ламборгини, бил много мил и внимателен (ВИДЕО)

Речта на Арнолд за войната в Украйна (ВИДЕО)