in , ,

Прогнозите на Brato.bg за ШЛ: “Единица” на “Реал” и голове в останалите мачове

Ето ни отново след уикенда, брато. Не бяхме особено пунктоални, за което се извиняваме, но сам се сещаш, че има риск, ако изобщо ни се доверяваш. Тук сме не, за да ти казваме какво да играеш, а евентуално да си харесаш прогноза, която да използваш в твоя си фиш. Залагай разумно и си пий бирата, лесните пари идват, но по болезнен начин си отиват.

“Байерн” – “Залцбург”

Търсим нещо различно от чиста “единица”, защото коефициентът е мижав. В последните мачове ярко си личи, че баварците допускат лесно голове. В последните 7 мача имат само една суха мрежа. Ред е за реванш с австрийския “Залцбург”. В първия двубой тимът на Юлиан Нагелсман едва се измъкна от поражение, завършвайки 1:1. Сега търсим висок коефициент, затова бихме опитали с гол/гол и победа на “Байерн”.

Прогноза: Гол/гол и победа за “Байерн”
Коеф: 2.25

“Ливърпул” – “Интер”

Сякаш всичко изглежда решено след 2:0 за “мърсисайдци” в Милано. И все пак двубоят ще е интересен. “Интер” най-накрая изигра читав мач в Серия А, но пък срещу последния “Салернитана” (5:0). Головете на чужд терен сега не играят, така че “нерадзурите” все още вярват в чудото. Търсим голове на “Анфийлд” и нищо друго.

Прогноза: гол/гол
Коеф: 1.7

“Сити” – “Спортинг”

Предвид победата в първия двубой с 5:0, сега не можем да възлагаме големи надежди на мача. И все пак португалците са сочени като абсолютен аутсайдер и това вдига всички останали коефициенти. Този за гол/гол е 2.2 при положение, че “гражданите” няма да имат необходимата мотивация, а може би и концентрация. Това е в теориите на вероятностите, разбира се. И все пак бихме опитали с голове в двете врати, за да потърсим по-висока ставка.

Прогноза: Гол/гол и победа за “Сити”
Коеф: 2.87

“Реал” – ПСЖ

Голямото Добро утро, брато. Ел Галактикос от едно време срещу настоящото такова. На терена ще има футболисти за няколко милярда, а ние нека си ритаме в кишата и снега. Тук сме наясно, че каквато и прогноза да дадем, по-вероятно е да се познаем. Първият мач прогнозирахме под 2.5 гола и взехме, че се оказахме прави. Сега? Нещо ни се чини, че мачът е “единица”. Нямаме много аргументи, но татко Карло има да си връща на френския гранд за уволнението, “белия балет” не впечатлява, но си взима точките, докато в Париж са първи, но напоследък търпят сериозни критики. Освен това Килиан Мбапе е под въпрос.

Прогноза: 1
Коеф: 2.37

Кефи ли те?

Д-р Костуркова: Модерната жена всекидевно се изправя пред нови предизвикателства

По случай 8 март: “Гинес” припомни великите женски рекорди (ВИДЕО)