in ,

“Човешко барби” сега мечтае да е Памела Андерсън (СНИМКИ)

Кажи ми кой е идолът ти, за да ти кажа какъв си. Така трябва да бъде перефразирана сентенцията в днешно време. За Марсела Иглесиас отговорът е лесен – Памела Андерсън. Известната в Холивуд блондинка е двойничка на кукла Барби, но сега иска да е лика прилика с Памито. За целта е готова да инвестира в изкуствени “бомби”.

“Винаги съм твърдяла, че тя е най-красивата жена – обяснява Марсела. – Влюбих се в нея още в “Спасители на плажа”. Гледах новия сериал и ми хареса факта, че Лили Джеймс носи импланти, с които изглежда точно като реплика на гърдите на Пам.”

Не е изненадващ факта, че преди месец Марсела, известна още като Кралицата на Холивуд, се подложи на операция на гърдите. За целта брои 11 хил. паунда, след като преди това бе дала през годините други 60 хил. за пластични интервенции, ботокс и други подобрения. Сега тя е горда собственичка на чашка 34D. Случайно или не, но Марсела си прилича с Памито и по още нещо – точно като нея и тя е голям активист за защита на животните, както и вегетарианка.

Кефи ли те?

Няма нищо по-тъпо от войната

Добра новина: Имаме канал на Brato.bg в Телеграм