in ,

Даваме прогнози на три тегави мача от съботния тираж

Събота е, брато. Плюнчим пръста и разлистваме програмката на Еврофутбол. Май вече няма такова, спомняме си носталгично. Нищо, има други места, а дори и да не играем, пак сме си начесъли крастата да прогнозираме мачове през уикенда. Хазартът е подла работа, внимавай.

“Левски” – “Локомотив” (Пд)

Голяма еуфория се очаква днес на стадион “Георги Аспарухов”, брато. А “сините” даже не са замесени в борбата за титлата. Това няма значение, любовта е по-силна, а феновете на домакините купуват билети от началото на седмицата. Пълен стадион и много емоции се очаква да съпътства голямото дерби със “смърфовете”. Гостите не са за подценяване – имат добър треньор и отличен състав, но предвид добрата атмосфера и многото нови попълнения, нещо ни подсказва, че “сините” ще тръгнат ударно в шампионата.
Прогноза: 1
Коеф: 2

“Бешикташ” – “Алтай”

Питаш ни какво правим в турското първенство? И ние не знаем, но попаднахме на мач, допитахме се до приятели, които го следят и ето, че сега ти предлагаме да играеш тази “единица”. И не само, защото едните си ги чувал, а другите вероятно не, а предвид острата нужда от точки за домакините. Те са без една част от своите титуляри, но пък Миралем Пянич е на разположение на треньора. “Бешикташ” търси първи успех от 4 мача във всички турнири и сега е моментът да го постигне.

Прогноца: 1
Коеф: 1.53

“Сампдория” – “Емполи”

Тежък мач за прогнозиране и именно това ни привлича в него. Домакините все още са застрашени от изпадане. С идването на Марко Джампаоло нещата не се промениха резултатите не се промениха кой знае колко. На свой ред гостите се представят повече от убедително през сезона при все, че са със статут на новак. И все пак този мач е по-важен за тима от Генуа и именно в подобни моменти “моряците” трябва да си извоюват оставането в Серия А.
Прогноза: 1
Коеф: 2.2

Кефи ли те?

Мъж счупи всички рекорди – 78 позитивни теста за 14 месеца

Not Safe For Work
Click to view this post

Имаме нова порция снимки на Мия, този път е по бански 🔥