in ,

Мъж счупи всички рекорди – 78 позитивни теста за 14 месеца

Има хора, на които не им върви, брато. Майтапът на страна, но Музафер Кайасан със сигурност стиска палци пандемията да приключи час по-скоро- 56-годишният жител на Истанбул повече от година е под карантина заради COVID-19. Той е дал 78 положителни теста за коронавирус от 2020 г. насам, което си е абсолютен рекорд.

Турският гражданин се заразил през ноември 2020 г. Лекуван е в болница и е изписан за домашно лечение. Когато решил, че вече трябва да е оздравял, тестът му отново бил положителен. Мъжът прекарана общо 9 месеца в болници и 5 месеца у дома под карантина. Той поставя рекорд по най-дълго боледуване от COVID-19 в Турция, информира Dailysabah.

Музафер Каясан е болен от левкемия и това е отслабило имунната му система, която не може да се пребори от вируса близо година и половина. Оцелява благодарение на лекарствата.

“Мога да се заразя дори от котка, минаваща покрай прозореца ми”, пошегува се Каясан.
Мъжът споделя, че го мъчи самотата. Вижда децата и внуците си само през прозореца или през компютъра, но се надява скоро да даде негативен тест и да може отново да се радва на живота.

Кефи ли те?

Слушаме тия 3 песни за настроение в петък! Черпим те и теб! (ВИДЕО)

Даваме прогнози на три тегави мача от съботния тираж