in ,

Първите футболни прогнози на Brato.bg за 2022 година

Известно време стояхме встрани от прогнози, брато. Решихме, че е време да се завърнем. Ще се стараем, както винаги, да сме максимално точни, пунктоални и коректни. С ръка на сърцето признаваме, че винаги сме искали да ни излязат прогнозите, броим си го като забивка с Цецка. И този път няма да е различно. Плюнчим молива и пишем тези 3 мача…

Дженоа – Салернитана

Ние знаем, че няма да си направиш труда да пуснеш телевизора за този мач, още повече при тези цени на тока. Гостите са обречени като нашите мераци да излезем на 14-и февруари с Цецка. Домакините са в сходно положение, трябват им спешно точки, за да се спасят. Под ръководството на новия треньор Александър Блесин записаха две поредни “сухи мрежи”. Евентуална загуба ще ги прати на дъното с минимални шансове за оцеляване. Сега или никога, както се казва.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.83

Евертън – Лийдс

Троен мач, знаем. Именно това ни привлича в него. Допитахме се до Марк Лауренсън, който е бивш защитник на Ливърпул, а сега дава прогнози за BBC. Абе, не е случаен. И той като нас е на мнение, че е време “карамелите” да бият. И заради Франк Лампард, и заради тежкото положение, в което се намират. Ще е трудно, но бихме го пробвали.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.25

Арда – Лудогорец

И двата отбора са с нови треньори, че донякъде и отбори. Мина паузата в родното първенство, време е за екшън. Нещо ни се чини, че Лудогорец ще тръгне с победа. По ред причини, най-малкото, защото водят само с 2 точки на ЦСКА и не биха си позволили този лукс да бъдат изпреварени. Чисто футболно също имат разни аргументи.

Прогноза: 2
Коеф: 1.5

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Задава се епичният завършек на ерата “Джурасик” (ТРЕЙЛЪР)

Кмет поощрява необвързани служители с бонуси за срещи на Свети Валентин