in ,

Добра новина за феновете на “Squid Game”

Трябва да признаем, че едва наскоро изгледахме Squid Game, брато. И определено останахме доволни от видяното. Имахме нужда от нещо различно, писнало ни е от еднотипни сюжети с предизвестен край. По-важното е, че няма да си останем само с този сезон, ще има и още. Обещаха ни го лично пичовете от Netflix, потвърдили, че ще има продължение на популярния южнокорейски сериал “Игра на калмари”.

Още по темата: Защо да гледаш корейския сериал “Squid Game”

Тед Сарандос, един от изпълнителните директори на платформата, който отговаря за съдържанието, коментира в онлайн разговор с журналисти горещата тема.

“Вселената на “Игра на калмари” тепърва започва”, каза Сарандос. Според него южнокорейският сериал е сред развлекателните франчайзи на Netflix, които са с потенциал за развитие освен на стрийминговата платформа, и в тематични събития, игри и продукти.

Сериалът е бил стриймван от абонатите над 1,65 милиарда часа в първите 28 дни след пускането му. На второ място по популярност сред оригиналните продукции на Netflix са “Бриджъртън”, чийто нов сезон тръгва на платформата през март, и “Странни неща”, каза Сарандос.

През ноември режисьорът на сериала Хуанг Донг-хюк обеща, че ще заснеме втори сезон, въпреки че повечето южнокорейски проекти се ограничават с един сезон. Той изтъкна, че зрителите почти не са му оставили избор. „За втория сезон имаше толкова много натиск, толкова много молби и толкова много любов. В момента се занимавам с планирането, но мисля, че още ерано да се говори кога и как той ще излезе“, каза тогава режисьорът.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

ВИДЕО: Шофьор прави невероятна маневра на безумно тесен път

ВИДЕО: Оптимистичните възгледи на един 80-годишен шофьор