in ,

Пореден празник у нас – 5 години красота и щастие (ВИДЕО)

Нов ден, нов празник у нас, брато. То не беше Васильовден, не бе Йордановден, Ивановден. Днес е денят на красотата – празнуват нашите приятели от Derma-Act. Стават на 5 години, а от наблюденията ни съдим, че това е само началото. Говорим за дерматологичната клиника, в която можеш да премахнеш както кофти белег, така и още по-кофти татус. Да се подложиш на лазерна епилация, да заведеш Цецка на процедура, за да ти прости за онзи скандал или просто, защото я обичаш и й желаеш най-доброто. Можеш да започнеш и процедура по присаждане на коса или поне да получиш консултация по темата.

Виж още, брато: Д-р Битолска: Сред мъжете се разбива стериотипа, че естетиката е само за жени

Пак там, в коридорите на Derma-Act, няма да е изненада, ако се засечеш с Ивет Лалова, където този път тя преследва не медал, а победата на здравето. Именно любимата ни българска спортистка, бижуто в царицата на спорта, се присъедини към многото честитки за хубавия повод. Гледахме й видеото няколко пъти, ще го направим пак.

“Празнуваме 5 години по пътя на красотата, които щастливо изминахме с вас – нашите пациенти. Къде ще бъдем след още 5? Важното е да сме заедно. Защото красотата не е крайна дестинация. Тя е пътуване и любов към промяната. Без значение на колко по 5 сме”, се казва в краткото, но съдържателно послание на Derma-Act.

Мажем си лицето с крем, както са ни посъветвали дерматолозите от клиниката (дали са ни и други съвети, но за тях ще разкрием в друг момент), и отваряме шампанско, защото денят го заслужава.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: 15 Цецки в клинчета

Фермер дава на кравите си VR, за да си мислят, че са навън