in ,

Ето какво ти пожелаваме за Новата 2022 година

Взимаме думата като президента, брато. Камерите са пуснати, леко ни се припиква, но се владеем, щото имаме да ти кажем неколко важни неща. Пробвахме тия дни да гледаме новини и ни се доповръща, затва требва да вземем думата, нас не ни дават по телевизора, имаме си сайт, тука ше спамим до откат.

Взимаме думата резко.

Така. Първо, животът е възможност и безброй врати. Животът не е само болести, катастрофи, смърт, трагедии, убийства, инвалидизиране, жестокост и агресия. Това по новините не е истинският живот. Това по новините е отрова за душата ти. Заеби ги, изключи ги, направи нещо хубаво.

Второ, намерихме формулата и е доста елементарна. Кисело зеле – да. Вино и домашна ракия – да. Пробвай обаче още нещо – всеки ден в продължение на три седмици да благодариш писмено, да, бе, сядаш и пишеш, за три неща. Три неща, за които си благодарен. Три седмици, всеки един ден по един път. Да видиш как ще вдигнеш нивото на щастие и просперитет. Това е техника за концентрация върху яките работи. Ся некой пикоч ше каже, че тва са глупости. А не са глупости всяка вечер да гледаш кой кого е изнасилил и убил по новините? Така ли, бе? Тва е окей, нали?

В тази връзка ти пожелаваме да се концентрираш върху доброто и хубавото. Върху споделеното време с готини хора. Ако нема такива, намери си. Не си пилей времето с глупаци, които искат да шибат евтини курви и теглят кредити за бързи коли, дето ше ги плащат децата им. Бегай далече от такива. Намери нормални хора и заедно копайте към готините моменти.

Пожелаваме ти още да измъкнеш от вечните битки и да намериш своето място, брато. Освен живота и здравето, които по традиция искаме да са в дома ти и да не излизат от там, искаме за теб и да спреш със стреса и тормоза. Ако не става нещо, остави го. Ако работата не те кефи, напусни. Бъди смел, бъди дързък, бъди мъж, майка му дееба.

Пожелаваме ти през 2022 г. да не навеждаш глава. Да не търсиш извинения, да не се смаляваш, за да влезеш на места, на които не принадлежиш. Разширявай! Не стой на едно място, а разширявай.

Пожелаваме ти да успееш да си пуснеш брада, да не се трансформираш в тва, дето искат твоята и другите, а да останеш верен на себе си.

През 2022 г. остани верен на себе си.

Жив и здрав! От нас да запомниш, че е важна настройката. Зареди батерията в оставащите дни и започни начисто, мамка му.

Наздраве!

Кефи ли те?

8 неща, които да направиш преди Нова година

ВИДЕО: Топ 10 на най-здравословните храни, които да папкаш през 2022 г.