in ,

Политици се биха в салон по правилата на ММА (ВИДЕО)

Точно така трябва да се решават споровете между политици, брато – с тепанье и скубанье! Пример дадоха от Бразилия, където един срещу друг се изправиха кметът на град Борба (съвпадение) Симао Пейшото и бившият му съветник Ерениу да Силва. Причината за тежките нокаути – градоначалникът не е поддръжник на идеята за изграждането на аквапарк на река Мадейра. Той нарече Пейшото „прогнил измамник“.

„Аз не съм уличен боец… аз съм кмет на община Борба. Ако той наистина иска да се бие… ние сме готови да го направи… аз винаги съм бил победител”, каза кметът в официалната си фейсбук страница. С две думи боят е бил уреден в интернет, както сега е модерно.

В крайна сметка двамата излязоха един срещу друг на 12 декември във физкултурния салон на местното училище. Там бе изградена клетка и двамата влязоха в схватка по правилата на ММА. На трибуните имаше зрители, а входът беше платен, разбира се.

В първия рунд кметът събори съперника си, но Мирико успя да се изправи. Да Силва продължи да удря краката на Пейшото и в края на последния трети рунд кметът не бе в оптимална форма. Въпреки това Пейшото (кметът) спечели със съдийско решение. Сега очакваме реванш, защото ни звучи, нещо не е както трябва. А и трябва да се съберат още пари от билети. Шоуто е гарантирано. А ти кои политици искаш да се изправят един срещу друг на ринга у нас?

Кефи ли те?

Колко струва един хамбургер на стадиона на “Арсенал”?

Красивото за нас е ужасяващо за тях