in ,

Най-богатият футболист остана без отбор, имаме варианти от България

Вероятно си срещал името Фаик Болкиа, брато. Той е футболист. Няма Кристиано Роналдо, няма Лионел Меси. И с Божинката не може да се мери. Фаик е най-богатият играч в света.  Може да се похвали с прилично състояние от около 15 млрд. евро. Как така? Е, все пак е син на принца на Бруней, Джефри Болкиах и племенник на султан Хасанал Болкиах. Въпреки тежките връзки и сериозните възможности, Болкиах вече е свободен агент. Така и не записа дебют за последния си отбор “Маритимо”. Същото го сполетя и в “Лестър”. Тренирал е в някои от най-известните английски клубове като “Саутхемптън”, “Арсенал”, “Челси” и “Стоук Сити”. Попада в новините няколко пъти заради своите ексцентрични изяви, като например, че има домашен любимец тигър и че е похарчил 35 милиона евро за месец. Сега няма отбор, а ние сме тук, за да му предложим варианти у нас.

“Царско село”

Отборът на Стойне Манолов е в тежък нокдаун. Всеки ден по родните медии пише как пореден играч е разтрогнал с клуба. “Царете” са напът да хвърлят бялата кърпа, а в най-добрия случай ще доиграят сезона с юноши. Според пресата, причината е дълг към бразилски клуб, възлизащ на около 200-250 хил. евро. За Фаик тази сума е един спокоен следобед в мола. Даже без да влиза по магазините. С лека ръка може да го покрие, а след това съставът на столичния тим да започва и свършва с него. Гледали сме “Царско село” през есента, крилата им не са нищо особено. Освен това там е Ален Стеванович, който е играл за италианските “Интер” и “Торино”. Може да се получат нещата. В замяна милионерчето ще получи капитанската лента, а черешката на тортата е Любослав Пенев, който ще го овиква, но и ще го научи на футбол. После е лесно, от “Царско село” за големия футбол вече тръгнаха Уесли Ната, имаше и един дето беше вкарал гол със задна ножица ама му забравихме името.

“Монтана”

На Фаик това име му е познато. Звучи му като Хана Монтана или щата в Америка, където той е роден. В действителност ще рита топчето на “Огоста” и ще се надява да на го бият в “Клеопатра”-та. С второто трудно ще се размине, но това си е вид тренировка за евентуален трансфер на Острова. Имаме инфо, че “Монтана” ще стяга отбор през зимата, ще вземе и нов треньор, за да гони завръщане в елита. Там винаги са тачили чуждестранните попълнения, неслучайно Билал Бари тръгна от този велик отбор от Северозапада.

“Ювентус” (Малчика)

На това момче му отива европейски гранд. Не визираме италианския “Ювентус”. Все пак не е успял да запише игрови минути за “Лестър”, няма смисъл да го пращаме напразно до Торино. Вместо това сме готови да съдействаме за престой в “Старата госпожа” от Малчика. Един от най-култовите отбори у нас сега крета тъжно на дъното в Северозападната Трета лига. 6 точки от 16 мача звучи стряскащо, което на свой ред обаче означава, че “Ювентус” (Малчика) има остра нужда от промяна. Този отбор заслужава грандиозни успехи и място сред професионалистите, а не да играе срещу отбори като “Пещера” (Галата), “Партизан” (Червен бряг) и “Локо” (Мездра). Това би било едно ново начало за г-н Болкиах, а после в сивито никой чужденец няма да може да произнесе името Малчика, така че ще си помислят, че е грешка и става въпрос за италианското. Пиниз си е, при това хитър.

Кефи ли те?

Красивото за нас е ужасяващо за тях

Not Safe For Work
Click to view this post

Eдна любима коледна традиция на Цецки, украсяващи гърдите си (СНИМКИ)