in ,

15 лъжи, които всяка жена ти казва, брато

Попаднахме на материал, споделен от една Цецка във Фейсбук, брато. Той е озаглавен “15 лъжи, които всеки мъж ти казва”. Дело е на сайта Aia.bg, вероятно вписван от представители на нежния пол. Тук сме, за да им отговорим подобаващо. Факт е, че мъжете послъгваме. Най-вече, когато ни питат дали е дебела, дали има по-красива от нея и дали непознати Цецки ни хвърлят “белтъци” на улицата.

Виж още: Идеите на Brato.bg за Коледен подарък 

Но и жените лъжат и то не по-лошо от братоците. В някои случаи дори повече. Тук сме, за да разкрием кои са най-честите лъжи, които сме чували и за които сме сигурни, че всяка мацка ги ползва, когато й се наложи.

1. Боли ме главата

Тежка класика. №1 в схемата. Използва се най-често в късните часове, когато едно брато остава незадоволено. Синоними на боли ме главата са “уморена съм” и “утре трябва да ставам рано”. Цецке, това са 3 минути, моля ти се…

2. Аз не гледам порно

Мале, мале. Много Цецки не си признават. Може би някои от тях не лъжат, но мнозинството го прави! Съдим по това, че знаят две неща – коя е Мия Халифа и кой е Джони Синс. Мхм!

3. Няма проблем, излез с приятели

Ясно е, че има и това е капан. Мечи, който ти откъсва единия крак, което означава, че имаш право на 2 такива жокера, след това си загазил сериозно. Сам знаеш, че тази реплика е последвана от 30-минутен разговор, защото желанието ти за излизане тя го свързва с охлаждане на любовта ми. След продължително обяснение от твоя страна вече не ти се ходи никъде.

4. Твоят е най-голям

Пирова победа, брато, ако изобщо е вярно. Дори и да е така, очевидно има класация и най-вероятно не е топ 3, а топ 100. Но сам знаеш, че не ти е най-голям. Все тая, важното е, че е барала меча.

5. Няма да си купувам нищо, само ще разгледам

Чуваш го всеки път, когато тръгнете към МОЛ-а. И всеки път ти носиш торбите към колата, защото са твърде тежки за нежните ръце на твоята любима. Упс, мило, май прекалих…

6. Нямам друга чанта

Продължение е на №5. Има се предвид, че няма друга чанта в цвят екрю или с точно такава закопчалка. Иначе място за твои вещи в килера няма от 2 години. Там всичко е чанти и обувки. Факт е, няма друга чанта…като тази, но има около 15-20 различни. Същото важи за обувки. Цецке, истината боли!

7. Не съм сърдита

Сходно е на №3, но не точно. Чуеш ли този израз, трябва да знаеш, че е точно така и това ще продължи поне още седмица. След това ще трябва да купиш цветя, да направиш вечеря и да й се обясниш в любов. Може и да ти прости, но не гарантираме.

8. Много ми хареса подаръкът, наистина

Вероятно има жени, които ще си признаят, но масово проявяват тактичност и не, не й харесва.

9. Бройката

На мъжете, с които е била. Вероятно е занижена, а ако е твърде малка (бройката), ще я завиши, за да не я помислиш за задръстена. Като цяло този разговор ти е излишен, брато. Не е удачно да я питаш такива неща, както и тя теб, разбира се. И все пак го правят.

10. Никога не съм изневерявала

Без коментар…

11. За първи път свършвам така

Чувал си го, нали? Не е имала по-силен оргазъм. Ти си първият, доставил й такова удоволствие. Не пускай мазна усмивка, брато и не се гледай самодоволно в огледалото. Лъжа е!

12. Не харесвам мъже с мускули

Казва го, за да те утеши точно, докато се гледаш във въпросното огледало. Никой не харесва шкембе и паласки, когато можеш да имаш бица и плочки. Но нямаш, затова и ти казва, че не харесва мъже с мускули.

13. След 5 минути съм готова

Автоматично да ти е ясно, че ще са поне 30. В най-добрия случай 20, но се приготви за 30. Най-добре си пусни кариера на FIFA, може и да навъртиш един полусезон, докато е напълно готова.

14. Мога да паркирам

Напълно възможно е, но ако го каже сама, значи има нещо съмнително. Абе, да си го кажем директно, че е лъжа.

15. Не, аз искам да си го купя

Ако си предложил да й вземеш нещо и тя каже, че иска тя да си го купи, да знаеш, че те пробва. Откажеш ли се след първия опит, тестът ти се е провалил.

Кефи ли те?

Видео на деня: Анди Гарсия слуша мелодията от “Кръстникът” пред Народния

Стопани откраднаха кучето си от ветеринарна клиника, за да не платят 4200 лева