in , ,

Идеите на Brato.bg за коледен подарък

Декември е, брато. Коледа е на няколко спанета разстояние. Време е да помислиш за близките и приятелите. За бюджета ни е ясно – оскъден е. Все пак може да се работи в посока подарък, пък дори и да не помогнем, ще имаш идеи за по-бели дни. Важното е желанието.

Тук сме с няколко идеи какво да сложиш под елхата, за да зарадваш любим човек. Вече си изчерпан откъм идеи, подарявал си всичко възможно, а в това число и ваучър за кулинарен урок от Ути Бъчваров. Давай да помилим пак.

Пъзел

Звучи тъпо, но е практично. Дори да не може да бъде нареден, може да бъде изяден. Изборите минаха, а с тях и хартията за поглъщане. Не е много хигиенично да ядеш бележките от пощенската кутия. С един пъзел от 1000 части си осигуряваш поне 3-4 хранения. Кеф ти за закуска, кеф ти между храненията като снак. Преди това все пак може да бъде нареден, за да е максимално практичен.

Чаша и календар с кауза

Шегата настрана, ако човекът до теб или този, на когото искаш да подариш нещо, обича животните, то ти предлагаме 2 в 1 – да подкрепиш кауза и да сложиш нещо под елхата. Фондация “Шаро – подай лапа на изоставените” има нужда от средства, за да се грижи за животни в нужда. Можеш да ги подкрепиш както с дарение, така и ако закупиш техен календар за 2022 година. Имат и яки чаши. Наскоро попаднахме на тях в социалните мрежи и решихме, че е добре да им дадем малко гласност.

Чук и гек

Винаги сме искали такава шейна като деца. Сигурни сме, че и други са мечтали за нея. Единствената, която имаше кормило по онова време. В детството ни снягът идваше далеч преди Коледа, сега не е точно така, но винаги можеш да се качиш на планина. Този подарък е практичен както за твоята Цецка с цел романтика и близост, така и за приятел, за да си припомните годините, в които нямаше нито работа, нито жена на главата. Ех, спомени, спомени…

Лазерна епилация

Ще помислиш, че вече съвсем не сме добре, след като те съветваме да ядеш пъзел, но лазерната епилация е възможно най-добрата процедура за обезкосмяване. Става за братоци като нас, които имат сериозен проблем. Често молим Цецка да мине гърба ни с машинка, но тя вече ни отряза и каза, че повече не може да се занимава с тази дейност, не била градинар. Права е. В Derma-Act лесно ще решат този проблем. Има процедури както за братоци, така и за Цецки. Признаваме, че обезкосмяването не е най-мъжката дейност, но не и когато се замисляш дали да не играеш двойник на Чубака в “Междузвездни войни”. Пак в дерматологична клиника предлагат редица услуги за жени. И не, това не е кофти подарък. Ваучър за посещение там ще зарадва всяка Цецка, гарантираме ти. А ако подариш такъв на мъж, можеш да му кажеш от наше име, че там ще срещне някои от най-красивите български лекарки. Да, по-яки и от Д-р Куин!

Касетка “Сам вкъщи”

Всеки може да гледа най-великия коледен филм по телевизията, брато. Това е тежка класика, която след години ще струва много пари. Нещо като да имаш ръкопис на “Кръстника”. “Сам вкъщи” на касетка е подарък, за който гарантираме с две ръце, че няма да се изложиш. Най-вече, ако човекът срещу теб е с чувство за хумор. Пробвай да я намериш на Битака, ще ти останат пари и за вино от коледния базар, а също и за видео, каквито вече май не се продава по магазините.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Нов коледен филм ще засенчва “Сам вкъщи”, участва любим актьор

Алек Болдуин с първо интервю след инцидента, не е дръпнал спусъка